yksi vuosi ohi. olemme edelleen yhdessä.

22.10.2012 - Maisa Hyttinen

vuosi2

IMG 0055

Aika menee ihan kauhean nopeasti! Pitkästä aikaa voin viettää vuosipäivää yhden maailman parhaan asian kunniaksi (Toisen täydellisen miehen kanssa kun ei vuosipäivää valitettavasti ole). Nukuin onnellisesti ohi pakkasaamusta ja sain herätä aurinkoiseen syyspäivään ruokkimaan yksisarvista (äiti nimesi Sotilaan taas uudelleen, haha). Kauniimpaa säätä ei voisi toivoa. Kaiken muun hyvän lisäksi tämä taitaa olla vuoden ainoa päivä kun voin huoletta hukuttaa pienen aarteeni herkkuihin.

Julkaisen lupaamani kysymyspostauksen myöhemmin tänään. En ole ehtinyt käydä läpi blogejanne, mutta teen sen mahdollisimman pian! Päädyin kysymyspostausta tehdessä siihen, että niistä on syytä tehdä kokonaan oma postauksesa. Sen verran paljon lähettelitte kysymyksiä, että karsimisen ja yhdistelynkin jälkeen niistä tuli aika pitkä postaus (ja olen tehnyt sitä aika monta päivää jo ennakkoon, hehe) enkä halunnutkaan laittaa siihen enää mitään ylimääräistä. Antakaa anteeksi ja odottakaa pienoinen hetki.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.