vaikka nään mitä teen, juoksen taas tanssien miinakentälle

05.03.2011 - Maisa Hyttinen

Hyvä päivä tänään(kin)! Aamulla ei paljon naurattanu - sato jotain ihme tihkua, ihan pilvistä ja ihan törkeen karu tuuli. Aamu ku kunnolla valkeni ni voi luoja millanen päivä, taas! Rakastan tätä aurinkoa. Tuulen takia ei ollu kauheen lämmin, mut silti. Lumet sulaa melkein katellessa!

nimet 25C3 25B6n10

Pikkumies esitti tänää ekaa kertaa pitkiin aikoihin ihan oikeen heppasen otteita! Herranjestas miten hevonen voi kasvaa korkeutta ihan vaan kävelemällä ryhdikkäämmin! Tuli sen vieressä taas ihan sellanen olo, et oon ite tosi tosi pieni. Kengitys siirty huomiselle.. Mut ehkä se kestetään, sen verran huisia miettiä taas treenisuunnitelmia ja ruokintajuttuja ja ah. Harmi ettei enää oo hevosta, jonka kaa vois tähdätäkki johonki. Mut ehkä ton ja ton jalan kuntoonsaaminen on riittävä tavote. Tänpäiväsiä kuveja.

nimet 25C3 25B6n11

Vauvvaheppaki juoksenteli. Kuveja kuveja. Tälläsinä päivinä kuvaaminen on ihanaa. Vaik tälläkää kertaa ei tulos kauheemmin kohauttanu kummanka hevosen kohalla. Mut mitä pienistä! Oli niitä kiva katellakki. Tuuli teki niistä vähän villejä!

IMG 2813

Voi kammo, ylihuomenna kouluun.. Tää lomailu on ihan liian kivaa! Hyi. En taho herätä joka aamu aikasin, en nähä ihmisiä, en keskittyä mihinkään tyhmään ja huoh. Ei jaksa ei yhtään. Safkatki on sitä luokkaa et voi morjes. Kotona sentää ruuat on just sitä mitä ite tekee, tai käskee muitten tehä. Ni.. Onks ihan pakko jos ei haluu? Etenkää ku koko viikko yhteishakuja.. En halua lukioon, ja on pakko vaik ei haluu. Reiluutta on tosiaan monenlaista. Mediaviestinnän lopputyöki ihan päin kettuja vielä, ja tulee todennäkösesti olemaan vielä pitkään. Eäh.. Mut ei saa antaa pilata fiilistä! Kevätkevätkevät tulee!
_
Mä tarvitsen sut..._
...mua rakastamaan
tarvitsen sut...
...muhun uskomaan

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.