vaihtoehdot koleasta koleaan.

09.03.2014 - Maisa Hyttinen

Iiihan nopeasti vain ehdin poikkeamaan täälläkin! Oli tositosi kiireinen viikonloppu ja huomenna yo-kirjoitukset alkavat äidinkielen esseekokeella. Perjantaina pikku Blendior aloitti uransa Porissa ollen hienosti neljäs ja lauantaina ohjelmassa oli Horse Fair. Vierailin kyseisessä tapahtumassa ensimmäistä kertaa eikä mitään valtavia ennakko-odotuksia ollut. Messutarjoukset eivät säväyttäneet (melkein kaikki kiinnostavat tavistuotteet löytyvät halvemmalla Hevarilta ja merkkituotteet ovat paremmissa alennuksissa nettikaupoissa, höh), mutta tykkäsin kovasti ohjelmasta! Etenkin valjakkoajo (parivaljakot!) ja rotujen välinen kilpailu oli viihdyttävää seurattavaa, vaikka rotujutusta jäikin päälimmäiseksi mieleen lähinnä huolimaton ratsastelu ilman minkäänlaisia turvavälejä..

Tänään olen velttoillut Vilpun vieressä, tehnyt lasagnea, leiponut sämpylöitä ja velttoillut vielä vähän lisää. Sotilas on panostanut vapaaseen ulkoiluun ja ainakin tänään se torkkui oikein tyytyväisen näköisenä auringossa. Huomenna löllykkä pitäisi metsästää liinan päähän ja tiistaina kuvaillaan vähän videoita! Ensi viikolle on luvattu melkein kymmentä astetta lämmintä, joten hyvästi jäätikkö ja tervetuloa maastokausi! Taidetaan molemmat kaivata taukoa ratsuilusta..

Hyvää yötä! Ihan kohta teitä on jo 400, kiitos <3

blendior tupsut

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.