toiset etsivät tikapuita taivaaseen, toiset tekevät tihutöitä toisilleen.

17.05.2013 - Maisa Hyttinen

16 5 0001

Ratsastaminen sateessa oli hauskaa vaihtelua eilisen helteen jälkeen. Viimepäivinä ollaan lenkkeilty runsaasti ratsain, joten älyttömän lämmin iltapäivä tuli käytettyä paremmin pellolla liinan kanssa. Se sopi omaan aikatauluuni muutenkin hyvin - illan vietin Jokimaalla raveissa. Eilen sain vähän aitaustarvikkeitakin, joten viimeistään ensi viikolla pellolle rakennellaan pieni laidun. Sotilas ei enää näytä kantavalta, antaa vihreän korjata tilanne.

16 5 0003 16 5

16 5 0007 16 5 0008

Juoksuttelu on viimeaikoina ollut lähinnä energian purkamista. Tälläkään kertaa en ihan aina tiennyt mikä askellaji on käytössä.. Mikä milloinkin, mutta poikkeuksetta meno oli vähän huteraa ja tasapainotonta. Se keskittyminen ja tasapaino, joka syksyllä saavutettiin, katosi kevään mittaan johonkin. En ole ottanut paineita sen uudelleenetsimisen suhteen. Keskittyminen löytynee yhdessä puuhailun kautta ja pitkät maastolenkit pitkin metsiä tekevät nopeasti ihmeitä fyysisellä puolella. Talven rasvakerroksen huvetessa Sotilaan lihaksetkin ovat mielestäni tipahtaneet hieman, joten ruokintaa pitänee muuttaa Sotilaalle mieluisaan suuntaan. Onneksi kyseessä on luonnostaan lihaksistoltaankin tuhti kaveri - painonnostaja-look syntyy vaivattomasti.

Pikkusisko on ahkerasti roikkunut mukana kameran takana ja eilen sen edessäkin! Eli pitkästä aikaa minäkin käväisin kameran oikealla puolella. Tulos vähintään tyydyttävä. Joskin suurelta osin kuvattavien ansiosta. Käykäähän katsomassa kaikki eilisen kuvat täältä!

16 5 0013 16 5 0014

16 5 0015 16 5 0010 16 5 0011

PS. Pääsin kesäksi töihin pakkaamaan mansikoita! Tuntipalkka, viileä työtila ja seitsemän kilometriä lyhyempi työmatka kuin viime kesänä. Päivät alkavat järkyttävän aikaisin, mutta melkein koko päivä jää onneksi vapaaksi muille harrasteille. Viime kesän hevostyöt söivät mielenkiinnon puuhailla Sotilaan kanssa, tänä vuonna haluan keskittyä omaani. Siitäkin huolimatta, että hevostyöt vetävät tavalla tai toisella väistämättä puoleensa.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.