taas mennään, ei pelätä ketään, ei pelätty ennenkään

24.06.2011 - Maisa Hyttinen

Voi miten on ihanaa vaan maata tekemättä mitään.. Mitään.. Huhhuh, ei ihan. 11 ravit kuukaudessa on ehkä ihan riittävä suoritus. Murulle se oli kuitenki näköjään liikaa. Taitaa olla entinen Muru.. Toivottavasti se herätetään vielä henkiin. Kamerattomuus ei vielä ainakaa ahista ja onneks varaMuru on hätätapauksissa saatavilla. (Pisteet siitä Iitu-rakas.) Toisaalta on aika kivaa ettei joka kemuja tarvi olla sidottuna kamerasta aitaan. Hassua ja kivaa seurata kerranki raveja ja nähä kavereita. Eli ehkäpä kestän.

nimet 25C3 25B6n40

Tältä vuodelta kuvia on kertyny ennätysmäärä. Riihimäellä pitää käydä vähintään kerran kesässä, tän kesän kuvat saattaa jäädä siihen yhteen kertaan, mutta turistireissua on vielä tiedossa. Kausalan helluntairaveja ei voi jättää väliin. Tänä kesänä ne jäivät tosin puoleen väliin - iltaravit Forssassa ja Hepostartin heppasten pikainen kuvaaminen kuului iltaohjelmaan. Viimeviikkoisen Kymi GP:n kuvat odottavat vielä, mut sunnuntain Vermon yllärireissun kuvat piti saada jo esille. HUPS-galleriaanki on ilmestynyt muutama ihan nätti räpsy. Muru hajosi Kouvolassa, joten tällä viikolla toissapäivän Vermo ja eilinen Mikkeli piti katsastaa ilman kameraa.

Ja johan tässä on tarpeeks makailtukii. Puhumattakaa tästä naurettavasta tauosta heppasten kanssa puuhailusta. Ens viikolla maanantaina Riihimäelle, perjantaina ehkäpä Poriin ja viikonloppuna Suur-Hollola. Mutta sitten! 4.7. vaihtuu maisema piiitkäks aikaa. Tiedossa hienoja varsoja ja ihan älyvapaita juttuja. Näissä vähän äkkiseltään tulleissa reissuissa ei kyllä oo valittamista. Pakkaaminen on tosin ihan eri juttu..

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.