sulava, valuva, vahva, vaikuttava.

03.06.2013 - Maisa Hyttinen

KÄYKÄÄ ÄÄNESTÄMÄSSÄ KUVIANI VALOKUVAUSKILPAILUSSA!

Klikatkaa itselle kilpailuun TÄSTÄ! Ratsastuskuva nro 3, tarhakuva nro 7!

Kiira ja Ojanrinteen Pokemon

Ainakin saan kuvata tänä kesänä tarpeeksi uivia hevosia! Olen päässyt uimaankin ennätyspaljon. Eilen kameran edessä käväisivät Kiira, Poke ja Tevinski, jotka järjestivätkin aika muikeaa kuvattavaa. Tätä vielä paljon lisää tänä kesänä! Jos uivat my little ponyt kiinnostavat niin kaikki kuvat löytyvät täältä, käykää ihmeessä katsomassa. Sotilas on lomaillut muutaman päivän, joten se joutunee tänään lenkille. Kunhan sää ensin vähän viilenee..

Ojanrinteen Pokemon  25281 2529 Kiira  25281 2529

Kiira  25288 2529 Tevinski  25283 2529

Selvisin ensimmäisestä työpäivästäkin! Tämän vuoden ensimmäinen 20km pyöräilysuorituskaan ei tuntunut miltään verrattuna viime kevääseen, joten taidan selvitä aika kivuttomasti seuraavasta parista viikosta. Tupsujalat ja lapset ovat ihania eikä hellekään tunnu yhtään pahalta, jee :) Mitä mieltä olisitte ruokintaa käsittelevästä vähän tekstipainotteisemmasta postauksesta? Kesäinen kuvamateriaali kun ei monipuolisuudellaan huimaa. Kertokaahan mielipiteenne/ehdotuksenne!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.