söpö. söpö. söpö!

29.01.2014 - Maisa Hyttinen

IMG 2565

Nää on ne tyypit jotka työllistää mut! Kolme tinkeriä, yksi tinker-clydesdale -mix, shire, ardenner ja muutama my little pony. Kaikkea metrin ja kahden välillä, 200 kilosta tonniin. En ole koskaan erityisemmin pitänyt lapsista enkä hidasliikkeisistä kylmäverisistä (poneista puhumattakaan), mutta aika monta vuotta on kulunut ihan huomaamatta tallilla, jonka asiakaskunta koostuu lähes pelkästään lapsista ja kaikki opetushevoset ovat kylmäverisiä ja poneja. Haha! Tässä muutama puhelinräpsy tältä talvelta, mutta paljon lisää kuvia vuosien varrelta löydätte esimerkiksi täältä, täältätäältä, täältä, täältä ja täältä.

Kelpaisiko teille lauma tupsujalkoja? Minun käsitykseni kylmäverisistä perustui pitkään lähinnä kokemuksiin suomenhevosista, jotka olivat pääasiassa kaikkea muuta kuin mukavia (vaikka kys. yksilöt olivatkin pääasiassa ihan ok). Vähän yksinkertaista ja väkivaltaista jyrää en koskaan ikinä huolisi, mutta kieltämättä herkkä ja hyvin koulutettu lähes tuhatkiloinen Fritte sytytti ikävän pienen kipinän. Onko seuraava hevoseni sittenkään entinen laukkahevonen..?

IMG 2753 IMG 2745

IMG 2535

IMG 2534

IMG 2515

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.