sillä on jotain kerrottavaa, muttei mitään sanottavaa.

19.08.2012 - Maisa Hyttinen

Käykääs äänestämässä Tölttiä ja pukkilaukkaa -blogin valokuvauskilpailun finaalissa! Minua tottakai ;) Äänestämään pääsette tästä.

Sotilaan kanssa ei olla rehellisesti sanottuna tehty mitään oikeaa. Rapsuteltu ja paijailtu. Muuten se on saanut viettää laidunelämää kaverinsa Surakan kanssa. Kotona ollaan kaivettu tallin pohjaa ja pystytetty ja maalattu aitatolppia. Ainakin Sotilas saa hienon valkoisen aidan. Koulukin alkoi ja tasan kahden viikon päästä istun toisen täydellisen miehen ja monen muun siistin tyypin kanssa Helsinki-Vantaan lentokentällä odottamassa lentoa Ruotsiin! Sinne en valitettavasti ota kameraa mukaan, mutta Riihimäen raveihin tänään sen sijaan kyllä.

IMG 6082

Ettei ihan kuvattomaksi jäisi, niin yksi kauneimmista kuvista, joka Pennusta koskaan otettiin. Seuraavan postauksen saatte vähän oikeammista aiheista. Se ilahduttaa varmasti myös niitä, jotka ovat toivoneet enemmänkin kuvia Pennusta.

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.