se herkkää hirvittää, zombi zombin lailla temmeltää.

14.06.2013 - Maisa Hyttinen

2013 06 13 169

Pikainen postaus ennen Sotilaan pesua ja omaa laittautumista iltaa varten (toinen täydellinen mies, tuitui). Tänään oli viimeinen työpäivä tupsulassa, joten ainakin viikon pituinen lomani alkoi. Onnistuin opettamaan viimeisellekin ryhmälle valjastamisen ja ajon alkeet enkä menehtynyt 180 pyöräilykilometriinkään. Joka tapauksessa olen iloinen seuraavista vapaapäivistä ja siitä, että tillä on pitkästä aikaa rahaa. (Tuskin kauaa..)  Tupsulaan palaan kuitenkin jo ensi viikolla: tällä kertaa itse ratsastustunnille, vuosien tauon jälkeen. Postissa odottaa Sotilaan uusi toppaloimi ja huomenna lähdetään mätsäreihin! Hui!

Luigi  25281 2529 Lauma

Onnelan Casanova ja Tevinski Tevinski  25286 2529

Kuvaterveisiä toissapäivältä. Kuljetin kameraa mukana töissä ja päivän päätteeksi kameran eteen pääsi ystäväni suomenhevonen Tevinski. Lisää kuvia löytyy täältä. Tiistaina käytiin Porissa raveissa ja sielläkin tuli napattua muutama kuva. Niitä ilmestyy vähitellen tänne. Oli hauskaa käydä pitkästä aikaa kaukana!

IMG 0005

Pieni katsaus Sotilaan nykykuntoon. Talvikarva on irronnut ja se näyttää muutenkin aika muikealta. Huomenna vastassa on ystäväni melkoisen hieno ori (Pennun entinen tallikaveri, haha), jonka päihittäminen tuskin on helppo homma! Toivottavasti Sotilas on edes hyvällä tuulella.. Huomenna se nähdään!

Tevinski  252836 2529 Tevinski  252813 2529 IMG 0074

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.