Saat lämpenemään mun verenkierron.

10.06.2015 - Maisa Hyttinen

IMG 7108 2 ratsastis2

Oikein muuta meidän arjessamme ei juuri nyt tapahdu. Olemme viettäneet kaikessa rauhassa aikaa yhdessä, tutuissa kotimaisemissa. Metsää ja lenkkipolkua riittää! Sotilas on tällä hetkellä kengättä ja oikeastaan aika kurjassa kaviossa, joten mitään tämän oikeampaa emme ennen erinäisiä kengitysvirityksiä voi harrastaa. Jostain syystä koko kavioaineksen laatu on taas ihan räjähtänyt käsiin.. En tiedä miksi, mutta jotain pitää ehdottomasti keksiä hyvin pian. Taas pääsen kiittämään mahdollisuudesta käyttää hyvää kengittäjää.

Töiden, koulujuttujen, autokoulun ja muun sellaisen elämän kanssa on pitänyt sen verran kiirettä, että kirjoittelu on väkisin jäänyt vähän jalkoihin. Olin viime viikonloppuna mukana ihanan Siirin järjestämässä Finnderby-tapaamisessa, josta on tulossa juttua heti huomenna. Ravi-ihmiselle riitti hämmästeltävää, GP-kouluratsastuksesta vikellykseen. Olen taas entistä vakuuttuneempi siitä, että oikeasti paikkani olisi hevosalalla.. Katsotaan kuinka kovasti alanvaihto houkuttaa kun kaikki kesän suurtapahtumat on taas koettu!

Luulin muuttaneeni kesäksi ihmisten ilmoille lämpimään, mutta täällä on edelleen tolkuttoman kylmä.. Oi miksi?

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.