sä oothan tässä vielä huomenna?

13.07.2012 - Maisa Hyttinen

Kun tuntuu kuin pimeään puoleen

kuuta joutunut on kiertämään

Ja tuntuu kuin kaikki ois turhaa

toteudu toiveista ei yksikään

Muistan silloin, olet mun

muista silloin, olen sun, kokonaan

ttui

Tuitui <3 Viime sunnuntailta Hiidenvuorelta. Vesihiihtokuviakin löytyy, muttei ihan jaettavaksi asti, vielä.. Oli kivaa saunoa, uida, veneillä, kuvailla ja syödä paljon ja usein. Sen jälkeen onkin ollut lähinnä töitä. Sotilaankin kanssa ollaan töitten jälkeen vain rapsuteltu. Ratsasteluinto on ollut vähän heikkoa sen jälkeen, kun on jo päivällä ratsastanut parhaimmillaan jo useaan otteeseen.. Tänään olisi syytä ripustaa toveri liinan päähän ja Sara kameranjatkeeksi ja leikkiä vähän kehittäviä juttuja. Sitä ennen tupsujalkojen luo.

Kahden viikon tuomio kirjastontätinä alkaa maanantaina joten nyt loppuviikosta on syytä saada muutama kuva tupsuystävistä. Lupaan, että saatte kunnon kuvapostauksen viimeistään sitten, kun saan edes yhden aurinkoisen ja kiireettömän päivän kameran ja kuvattavien kanssa. Useampi tuhat kiloa kuvattavaa shireä, clydesdalea, tinkeriä ja ardenneria (unohtamatta shetlanninponia) on poltellut ikävästi jo sen verran pitkään! Onneksi unelmaduunin pariin pääsee heti kirjasto-orjuuden loputtua ja toivottavasti ennen sitä myös iltapäivisin.

+ Herranjumala teitä on kohta 150! Mitähän te sen kunniaksi haluaisitte lukea tai nähdä? Varustepostaus on hiljakseen tekeillä, muttei taida ehtiä vielä tähän. Tällä hetkellä Sotilaan elämä on muutenkin sen verran rauhallista, että kaikki ideat ovat tervetulleita (niin postauksiin kuin senkin suhteen, mitä kivaa hevosen kanssa voisi keksiä).

IMG 5319 IMG 5433   IMG 5509

IMG 5504 IMG 5402 IMG 5478

Eilen kävin vapaapäivän kunniaksi jopa raveissa! Jos Riihimäen ilta voidaan raveiksi laskea, haha. Oli hurjan siistiä olla pitkästä aikaa omien joukossa ja vaihtaa ratsuilu hetkeksi oikeaan lajiin! Riksussa kuvaaminen on kivaa ja alkuraveista onkin jokunen näppärä kuva. Loppuravit menivätkin lähinnä vesisateessa ja ukkosessa tallialueella. Maanantaina mennään Loviisaan ja ensi kuun alussa on tiedossa retki Joensuuhun ja Forssaan. Ehken sittenkään muutu ratsutytöksi, onneksi.

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.