rivit sekaisin, ei paljon kerrottavaa.

28.01.2013 - Maisa Hyttinen

fb

Haha, yhteenkuuluvuudentunne on aina vahva kun tapaamme Sotilaan kanssa muita tielläliikkujia. Kotitiemme varrella tosiaan asuu lähinnä pelkkiä mummoja ja loput talot on kaupunkilaisten kakkosasuntoja tai jotain muita sellasia. Arkena käymme paljon ihan vain taluttelulenkeillä ja onnistumme melkein joka kerta herättämään huomiota vaikka Sotilas käyttäytyy narussa paremmin kuin monen koira. Nyt se tosin on oppinut kerjäämään..

2013 01 25 1

Viikonlopulta ei juurikaan kuvia ole, mutta lauantaina (ties missä mielenhäiriössä) lähdimme vielä iltasella kokeilemaan jotain ihan uutta. Näköjään Sotilaalla voi myös hiihtoratsastaa. Mitään erityisiä hiihtoratsastusvarusteita meillä ei tähän hätään ollut, joten kiinnitin liinan molemmista päistään vastinhihnoihin ja ripustin Roosan perään. Hyvin onnistui yksinkertaisellakin virityksellä ja hiihtäjämmekin pysyi hienosti pystyssä! Toinen täydellinen mies sai meistä jopa kivaa (ja aika taiteellista) todistusaineistoa, vaikka puuhailimme katulamppujen valossa, joten aika onnistunut reissu!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.