puolivahingossa.

31.07.2013 - Maisa Hyttinen

Niimpä niin.. Taisin olla kuukauden tyytyväinen edelliseen ulkoasuun. Nyt on jälleen uuden vuoro. Fiksailua tämä kaivannee vielä pitkään, mutta ompahan ainakin vähän jotain uutta. Voin luvata jo nyt, että talveksi siirrytään takaisin tummaan! Ei ole vaaleat yhtään meidän juttu! Sittempähän näette! Mitä tykkäätte tästä? Parempi kuin edellinen? Olisiko sittenkin syytä pysyä tyylilleni uskollisesti vielä vähän yksinkertaisemmassa? Päinvastoin?

Olen tällä hetkellä tietokoneeton ja kameraton. Tietokone toki on ja puhelimen kameralla mennään, mutta molemmat ovat lähinnä hätävararatkaisuja. Valokuvausvälineisiin olen pettynyt ainakin toistaiseksi niin pahasti etten ole miettinyt uuden kameran hankkimista eikä tietokonekaan voi realistisesti kuulua hankintalistalle, joten saas nähdä. Onneksi Toisen täydellisen miehen saa aina välillä houkuteltua käymään. Pari viikkoa sitten minäkin (Sotilaan kanssa toki) olin kameran väärällä puolella, vähän erilaisen valokuvaajan kuvattavana - seuraavista kuvista kiitos Konsta Kolehmainen.

IMG 7014

IMG 7028 IMG 7025

IMG 6990

Koti <3

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.