paras takkuinen. rakas takkuineen.

28.05.2013 - Maisa Hyttinen

naama1

Eilen oli valokuvauspäivä. Sotilaasta napsittiin muutama poseerauskuva (huomaatte varmaan, että olen rakennekuvafriikki) ja iltapäivällä kävin kuvaamassa erästä vanhaa tuttavuutta. Kuvia voitte käydä vakoilemassa täältä. Tänäänkin taidan käyttää vapaapäiväni Sotilaan ja kuvien kanssa - uittospesialisti ystäväni tulee käymään ja tarkoituksena olisi viedä Sotilas käymään järvessä. Saa nähdä mitä siitä tällä kertaa tulee! Illalla näätte ;)

2705 2 2705 3

Miten hirvittävässä karvassa hevonen voi olla!? Näköjään ihan tajuttoman hirveässä.. Kalanmaksaöljy on kuulunut kevään ruokavalioon parin viikon kuureina ja viimeaikoina ihan kestonakin, mutta vaikutus ei näy. Talvikarvan jämät pitävät tiukasti kiinni, vaikka alla odottaa jo ihanan oranssi kesäkarva. Ensi keväänä taidan klipata Sotilaan kokonaan jo hyvissä ajoin.. Toivottavasti jotain tapahtuu ennen mätsäreitä, ei tuota kehtaa viedä nykyisellään yhtään minnekkään.. Oikeasti, mitä ihmettä tuolle voi tehdä? (Oikeanpuolimmaisessa kuvassa kuvakulmakin on toki kovin imarteleva.)

2705 10 2705 8 2705 12

Millä te pidätte ötökät poissa hevostenne kimpusta? Meillä Coopersect auttoi hurjasti ja tervarasva osoittautui edulliseksi ja älyttömän tehokkaaksi mömmöksi korvien ja muiden herkkien aluiden suojaamiseen. Viimekesältä jäänyt suihkutettava Effolin broms blocker on ollut hyvä lisä pahimpina iltoina. (Hurjan hyvää ainetta!) Toivottavasti tämä kesä menisi viime kesää helpommin, ilman verisiä korvia ja paukamille syötyä ahdistunutta hevosta.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.