otat vastaan kaikki ne haasteet, joka suuntaan aina sä halkeet. hyvä jos syömään kerkeet.

26.05.2012 - Maisa Hyttinen

Haasteen säännöt:

Vastaa haastajan esittämään 11 kysymykseen ja haasta seuraavat 6 blogia, joille keksit uudet kysymykset.

(Ja minähän sain tämän Unissakävelijä-blogin kirjoittajalta. Hehe kiitokset! Saatte ehkäpä tänään vielä toisen postauksen tämän viikon tekosista. Kuvia nyt ainakin jos ehdin vielä tänään ulkoiluttamaan kameraa.)

Kysymykset seuraaville:

1. Miksi juuri hevoset?

2. Millaisia blogeja luet mieluiten?

3. Haaveammattisi?

4. Millaiseksi ihmiseksi kuvailisit itsesi?

5. Oletko koskaan kyllästynyt hevosharrastukseen? Miksi/miksi et?

6. Mitä tekisit jos et harrastaisi hevosia?

7. Koetko olevasi hemmoteltu?

8. Mikä tekee sinut onnelliseksi?

9. Paras kuva hevosystävästäsi?

10. Mikä on tärkein oppimasi asia?

11. Pidätkö kissoista?

Haastetut:

1. Life is little moments

2. Jonna's life

3. Mia ja ratsastus

4. My Life and Little Things

5. Ponipoika & "Neidit"

6. Follow your Dreams Wherever they'll take You

1. Millainen on/oli elämäsi hevonen?

Pentu oli elämäni hevonen. Se oli uskomaton persoonallisuus ja piti huolen siitä, ettei ihmisten elämä päässyt muuttumaan liian helpoksi. Loppujenlopuksi kuitenkin mielettömän kultainen ja miellyttämishaluinen kaveri jonka kanssa tuli loistavasti toimeen. Ratsastaessakin juuri sitä mistä pidin - lämmin ja herkkä.

2. Suosikkiblogisi?

Hmm.. Vaikea. Puoliverinen Prinssi on ainakin aktiivisimmin seuraamani. Pidän älyttömästi siitä, miten suloisesti ja persoonallisesti se on kirjoitettu. Puhumattakaan ihanista kuvista! On aina kiva lukea sellaisen ihmisen puuhailuista, jolla on hieno ja hyvä hevonen, mutta siihen suhtaudutaan rakkaana lemmikkinä eikä minään statuksenkohottajana.

3. Mottosi?

En harrasta mitään semmosia.

4. Mikä on sinun OMA juttusi?

No tota.. Miten tää kysymys pitäis ottaa? Valokuvaaminen on mun se juttu. Tällä hetkellä jäänyt ikävästi vähemmälle, mutta toivottavasti sen saa heräteltyä taas pian henkiin. (Kiinnostuskin hiipui jo tuossa välillä, mutta palaili taas kevään myötä.)

5. Kesän 2012 suunnitelmat?

Sotilas muuttaa nyt kuun vaihteessa lähemmäs kotia ja kesäkuun jälkeen kotiin! Se on varmaan kesän suurin suunnitelma. Toisen täydellisen miehen kanssa haluan olla niin paljon kuin sillä vain hermot kestää (ahahahahah). Viime kesä kun meni vähän ohi mun työjuttujen takia. Ja tottakai paljon jätskiä ja aurinkoa ja uimista. Kaikki irti ajasta ilman koulua.. Ja heinäkuussa olis pari viikkoa kyllä töitäkin, mutta tällä kertaa en lähde 500 kilometrin päähän.

6. Paras ottamasi kuva?

IMG 0307

Tangen Scott/Pekka Korpi. Tähtisprintterissä Vermossa 2010. Taitaa olla Canon EOS 30D:llä otettu. Jostain syystä jäänyt mieleen ehdottomana suosikkiotoksena. Tämä ja tämä kuuluvat myös lemppareihin.

7. Hetki/hetket joita et unohda?

Laukkakisat Porvoossa Lenan kanssa, Pennun lähtö, ensimmäinen maastossa putoaminen Kempsun kanssa, Sotilaan näkeminen ensimmäisen kerran.. Siinähän niitä hevoshetkiä on ihan jonkin verran.

8. Mitä odotat tulevaisuudelta?

En ole ihan varma, mitä tulevaisuudelta tahdon, mutta odotukset ovat aika korkealla. Matkalla on kuitenkin sen verran muuttujia, että kaikesta selvinnee kivuttomammin jos ei etukäteen odota mitään kovin kiihkeästi. Tottakai kiva omakotitalo, ihana mies ja eläkeikäinen Sotilas syömässä pihalla on ykköshaave, mutta sitä ennen on ehkä keksittävä itselleen joku ala mitä opiskella ja niin edelleen..

**9. Minne haluaisit matkustaa? **

Tällä hetkellä en minnekkään. (Tai no joo, olisin mielelläni lähtenyt minäkin nyt viikonlopuksi Ruotsiin Elitloppetiin mutta..) Talvet olisi ihana asua jossain lämpimässä maassa. Kesäisin ei ole mitään kauheaa matkustushinkua.

10. Asioita joita haluaisit juuri nyt?

Ruokaa? Jostain syystä aina silloin on tauotta nälkä kun ruokansa joutuu tekemään itse.

11. Kuinka innostuit bloggaamaan?

En edes muista mitään tällästä.. Ylläpidin silloin Kempsua ja halusin jakaa kuviani jossakin. Olen aina tykännyt kirjoittamisestakin, joten tälläinen oli ihan luonnollinen ratkaisu. Toki ympäristökin painosti hieman.

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.