Onhan noita tarinoita, joita aina kerrotaan, mutta ei ne aina jaksa kiinnostaa.

18.06.2013 - Maisa Hyttinen

2013 06 17 196

Image1

Kerro se muutamalla lauseella, linkkaa mukaan oma blogisi ja osallistut hassuun pieneen kilpaan, jossa parhaat (eli minun mielestäni mielenkiintoisimmat) blogit pääsevät esittelyyn. Olit sitten lukija tai et, tervetuloa osallistumaan ja tottakai myös liittymään joukkoon! (Jo lähes 300 lukijaa, vau!) Haussa siis hieman paria sanaa pidempiä kokemuksia siitä, mitä kiinnostavaa tästä blogista löytyy tai miksi juuri tämä blogi on riittävän mielenkiintoinen seurattavaksi. Aikaa on tämän kuun loppuun, joten olethan nopea ;)

IMG 0136 IMG 0154

PS. Tiesittehän, että minulla on koira? Ette ehkä usko, mutta se on ihan aito kiinan harjakoira (puuterihuisku). Pitkä ja ohut karva ei kuitenkaan ole soveltunut elämään puolen hehtaarin metsässä, joten sitä on käsitelty saksilla useampaankin otteeseen.. Se on ihan yhtä outo miltä näyttääkin, veikeä pikku tallirotta! Toisessa kuvassa on sen sijaan Sotilaan uusi toppaloimi. Ei se ollutkaan yhtä teltta miltä se paketista kaivaessa näytti. Muikean värinen!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.