on elämä pullaa, se sattuman varassa rullaa.

07.03.2013 - Maisa Hyttinen

Huomaatte varmaan mihin olen kipeilypäiväni käyttänyt! Aamulla pyörrytti kamalasti ja jäin puoliväkisin kotiin ajatellen, että voin tehdä vaikka rästissä olevia matikantehtäviä ja lukea terveystietoa. Niin, olen tehnyt kaksi tehtävää matikkaa ja lukenut nihkeästi 30 sivua terveystietoa.. Loput melkein kymmenen tuntia olen nukkunut, syönyt ja tapellut Bloggerin kanssa. Entinen ulkoasu oli aika kuollut juttu jo syntyessään, mutta tämä miellyttää ainakin omaa silmääni! Kai oudolta tuntuvaan sivupalkkiinkin tottuu. (Kivaa fonttia en kyllä löytänyt vieläkään..) TYKKÄÄTTEKÖ TE?

Viikonlopuksi on luvattu auringonpaistetta, joten uusia kuviakin saa otettua. Olen ollut ihan kamalan laiska ulkoiluttaakseni kameraa vaikka aikaa on kyllä, anteeksi :( Sotilasta käy kyllä vähän sääliksi - se joutuu seisomaan putsit jalassa lopputalven (ensi kengityksellä toivottavasti kesäkengät alle!) ja etujalkaa ronkitaan joka ilta ihan kyllästymiseen saakka. Ja ruokaankin on sekoitettu litkua joka saa ainakin minun mökkini haisemaan kuolemalta..

PS. Onko teidänkin karvapalloilla jo kevättä rinnassa? Tämän karvapallon kanssa toivotaan sormet ristissä, että kalanmaksaöljy saa pörröturkin irtoamaan.. (Pakko, tappaahan se kaiken muunkin..?) Ainakin koivet irtoavat maasta siihen tyyliin tarhassa, että suojat eivät taida olla ihan turhat.

IMG 9591

Kesäravikausi starttaa vain hieman reilun kuukauden päästä! Jee!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.