omat koodinsa ja sanaton hierarkia

04.04.2011 - Maisa Hyttinen

nimet 25C3 25B6n24

Olin torstaina Jokimaalla. Ei se väärin ollu. Mitään en oikein saanu aikaseks, mut oli ihan kiva kuvailla pitkästä aikaa. Tulis vaan nyt äkkiä vielä enemmän valosa! Laiskuuksissani onnistun herkkyyksillä tappamaan kuvat ihan totaalisesti. Valoa valoa ni valotusongelmat loppuu. Kävin ostamas Hevarilta irtoketjun riimunnaruun enskuun mätsäreitä ajatellen. Ompahan pikkumiehellä ainaki norsunkestävä ketju narussa. Haha. Mut voooooi luoja, kyl mä ravityttö oon. Siitä ei pääse mihinkään. Parin taukoviikon jälkee oli ihan huikeen siistii päästä radalle, siel on riittävän kaukana kaikesta mut riittävän lähellä kaikkee. Ja ens lauantaina SEINÄJOKI! Mut sitä ennen parit valtakunnalliset kokeet..

nimet 25C3 25B6n23

Opeteltiin pikkumiehen kaa taas eilen vähän liinassa juoksemisen alkeita. Käynti-ravi -temponvaihtelut sujuu molempiin suuntiin jo ihan hyvin. Toiseen suuntaan kääntyminen aiheuttaa viel pieniä väärinkäsityksiä puolin ja toisin. Mut kyl seki siitä jo vähitellen. Oli sen verran ylimäärävirtaa et meinas mennä leijanlennätykseks. Mätsäreitten juoksuosuuksia pitäis vähän harjotella. On niin pirun kömpelö..

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.