ollaan mielummin onnellisii ku oikees

25.02.2011 - Maisa Hyttinen

Loma.. Vihdoinki. Oon niin väsy että ihan oksettaa. Mut eipä sillä, edes väsymys ei pysty pilaamaan tätä fiilistä! Tänään pitkästä aikaa iltatalli ja huomenna aamu. Taitaa mennä vähän heppatyttömeiningiks huominenki - aamutallista suoraan Terveysriskin seuraan naapuritalliin. Sieltä ei poispääsyä ennen sunnuntaita. Mut eihän se väärin oo! Seura on parhainta mahollista eikä syömisissäkä taida kauheemmin olla valittamista. Meillä ainaki aina ennen on ruokapuoli ollu ihan huolella hoidos, mikään muu ei välttämättä kyllä oo menny ihan niinku on pitäny. Mut jos tärkein on kunnossa, ni mitä sitä pienistä!

ne sanoo sekopää

tuli irti tänään

mut hei ei se väärin oo

ei oo ei oo ei oo

ei saa meit kontrolliin

käsiraudoilla kii

Ihan jäätävä kevätfiilis! Tuntuu taas ihan siltä, et se oikeesti vielä joskus tulee! Ens viikon sääennustekki näyttää ihan törkeän hyvältä - kylmin päivä vaan -6 pakkasella. Se ehtii muuttua sataan kertaan, mutta kuitenki. Ja 9.4. on Prix d'Etain Royal Seinäjoki race! Parina aiempana vuonna on ainaki ollu ihan lumetonta. Kylmä ku siperiassa, mut lumetonta! Eikä siihen oo enää ku puoltoista kuukautta! Ihan järjetön polte kuvaamaan ja kunnon raveihin, ei oikein iltaravimarsut jaksa enää lämmittää. Syytä isojen ravien alkaakki pyörimää taas. Ja autossa istuminen on ihanaa! Ei oo kivempaa tapaa matkustaa. Ravimatkaki on tylsä lähiravimatka jos matkaa suuntansa on alle 3 tuntia. Viimevuonna skippasin sen verran pahasti sen verran näkemisen arvosia raveja, et tänä vuonna on pakko päästä kiertämää kaikki maholliset. Viimevuoden kuvillaka ei kummemmin juhlita. Mut uus kesä on tulossa! Ihanaa!

Ja voi teitä, typerät ihmiset.

et oo tainnu kuulla nöyryydestä
no, ei oo minun vika, jos sun ego ei kestä

älä viitti olla tollanen katkera, ylpeä ja kateellinen

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.