no ne on toisia aineita mistä tämmöset koostuu.

06.01.2014 - Maisa Hyttinen

vuosi2

Klikatkaa itsenne (huomattavasti) suurempaan kuvaan **[tästä](http://maisaw.otukset.fi/kuvat/2013/Unknown%20Soldier/vuosi.jpg/full.jpg)**_. Sotilaan viime vuosi maaliskuusta marraskuuhun. Pörröisen poniinin matka urheiluhevoseksi ja jälleen takaisin ponilookiin! Huhtikuussa (toinen kuva) ja elo-syyskuussa (alarivin kaksi ensimmäistä) se näytti kieltämättä ihan sporttiselta, mutta muuten vuosi taisi mennä lähinnä taistellessa hallitsematonta turpoamista vastaan. Haha. Viime vuonna tilanne ei ollut aivan yhtä toivoton kuin se joskus on ollut, ja jopa tällä hetkellä Sotilas on ihan suhteellisen sutjakassa kunnossa. Heinän vaihto laadukkaampaan teki ihmeitä sekä Sotilaan että ponin lihavuuskunnolle. Edes äärettömän huonot liikuntamaastot (täällä ei siis vieläkään ole pakkasta edes öisin) eivät näy Sotilaasta kilometrien päähän, ellei ylimäärävirtaa lasketa.

vuosi4

Muutama hyvä hetki viime vuodelta. Kävimme uimassa, kiipeilimme mäkiä sorakuopilla, otimme ilon irti sänkipelloista ja aika paljon kaikkea muutakin. Loppukesästä tuli Libby ja vähitellen sekin alkaa tuntua omalta. Oikeastaan se on ihan kiva kaveri, sosiaalinen ainakin. Etenkin viime kesänä harrastimme Sotilaan kanssa monipuolisemmin kuin ikinä ennen. Se oli säännöllisesti valjaissa, ratsuntemppuja harjoiteltiin sekä maastossa että pellolla, muuten vain rallisuora muuttui laukkasuoraksi ja montesatulan kanssa fiilistelimme sitä ainoaa oikeaa urheilua. Uiminen, säännöllinen kiipeily ja pitkät rauhalliset lenkit metsässä olivat kivaa yhteistä tekemistä reippaamman liikunnan lisäksi. Hyvä fiilis jäi! (Ehkä tämä uusikin vuosi olisi syytä aloittaa.. Nousemalla vaikka sängystä ja lähtemällä ulos. Olen ollut viimeiset pari viikkoa ihan uskomattoman veltto, jestas.)

ak uusi

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.