musta on hauskempaa tehdä kielioppivirheitä.

04.10.2013 - Maisa Hyttinen

Anteeksi tämä tauko.. Netti temppuilee ja tuntuu, että olen ollut viime viikot ihan naimisissa koulujuttujen kanssa. Syksyn yo-kirjoitukset on onneksi ohi nyt (käteen on jäämässä korottuva terveystieto ja välttävä tulos lyhyestä englannista) ja uusi puhelin korvaa tietokoneen temppuilevine nettiyhteyksineen. Nniin, tervetuloa perheeseen iPhone 4S. Muutaman käyttökerran jälkeen laturi heitti pyyhkeen kehään, mutta muuten olen ollut oikein tyytyväinen. Tällä saa oikein kivoja kuviakin. Kameraa ei vieläkään huvittanut hankkia, siispä uusi puhelin.

Viikonloppusuunnitelmat menivät uusiksi Teivon Kriteriumin suhteen, joten huomenna on tiedossa syksyn myötä seonneen Sotilaan ulkoiluttamista ja kiireetön ilta Toisen täydellisen miehen kanssa. Piiitkästä aikaa! Kipeilen edelleen vähäsen eikä ratsastamisesta meinaa tulla mitään, joten Sotilas on seissyt keräämässä pöllövirtaa. Ja sitähän tuntuu riittävän.. Toivottavasti aurinkoisia päiviä riittää, en tahdo viettää kaikkia nättejä päiviä koulussa tai puolikuntoisena!

Pitäkää Facebookia silmällä niin pysytte tarkemmin kärryillä siitä mitä puuhaillaan! :)

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.