mulla on pallo, missä keilat on? tiedän että täyskaato ei oo mahdoton.

07.04.2013 - Maisa Hyttinen

Sain vihdoin ja viimein täytettyä kiukkupyllyn jumppapallon. Viikolla Sotilas oli naama väärinpäin juoksutuksen ja yhden ajolenkin verran ja tänään ilme oli aika samanlainen.. Loppuviikon liikuntaohjelma muuttui hieman, koska perjantain vietin Toisen täydellisen miehen kanssa ja eilen jätin ravit väliin surkean olon takia. Koskaan ei ole liian huono olo ajaa hevosella joten Sotilas pääsi lenkille eilen. Sekin oli onneksi hyvällä tuulella.

2013 4 7 4 2013 4 7 6

Pallo oli tarhan ulkopuolella huomattavasti jännittävämpi kuin kosketusetäisyydellä, mutta pienen houkuttelun jälkeen vanhan ruunan sisäinen varsa pääsi vauhtiin. Loppujen lopuksi suurimmalla mielenkiinnolla uuteen esineeseen suhtautui kuitenkin lammasyleisö, turvallisen välimatkan päästä.

2013 4 7 3

2013 4 7 7 2013 4 7 8

Yrmy pikkuinen. Viime tiistaina alkoi taas koeviikko, joten voin hyvin samaistua molempiin ilmeisiin.. Onneksi jäljellä on enää äidinkieli (helppoahelppoa minulle) ja vapaapäivän kautta on hyvä siirtyä koko tähänastisen lukioajan helpoimpaan jaksoon - yli 15 tuntia vapaata viikossa. Ihanaa!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.