muistat varmaan kun leikittiin lapsena tulella ja oltiin varmoja kaikesta

17.05.2011 - Maisa Hyttinen

Hetkeen ehtiny yhtään mitään.. missään.. Että eipä täälläkää. Mut nyt jos ois rauhottunu muut räpellykset sen verran et josko sitä vähäsen jossain jotain. Täälläki. Vähän ehkä on jo aikaki koulujuttujen olla kasassa. Kolme päivää jälellä, ihan sairasta! Mut miälettömän hianoo!

nimet 25C3 25B6n31

Hehe, tärkein juttu ensin. Tai sit ei. Kuitenki, isukki osti uuden kivan lelun. Onhan niitä kauniimpiaki, mut en valita. Pääasia et Ford päätyy paaliin ja et on auto millä voi kuunnella musiikkia ilman et alkaa vaan ketuttaa hysteerisesti! Tääl ku ei musakamojen ylimäärävirittelyä ihan kauheesti harrasteta.. Ja koht ehkä munki pitäs alkaa harjottelee et mite autol ajetaa, mun oppimistahilla siihen menee hetki jos toinenki.

nimet 25C3 25B6n32

Viime lauantaina tuli pienonen yllätyslähtö Killerille. Olin ihan unohtanu et se on niin kiva rata! Vesi on ehkä siistein tausta minkä kuville voi saada. Viel on Jokimaa- ja Vermokuvat koskemattomana.. Jos nyt sais nää Killerikuvat kasaan ja sit noita muita. Tuntuu ihan tyhmältä sanoa ihmisille et joo en oo ehtiny.. Selityksen makua, vaik oikeesti ei kyl vaan oo ehtiny..

nimet 25C3 25B6n34

Hurrpurr. Neljä tuotantokautta Greyn Anatomiaa. Meinas alkaa kiukuttaa ku piti lukea kokeisiin eikä voinu antaa itelleen lupaa edes alottaa. Nyt onneks voin keskittyä niihin just niin paljon ku huvittaa. Hehe, muutama äidinkielen numero. Muissa aineissa tommosista on ihan turha edes haaveilla. Tutkielman 9½ kiukutti, niin lähellä mut niin kaukana. Puheen 9½ hymyilytti jo vähän.

nimet 25C3 25B6n35

Jossaivaihees ehin kuvailemaaki jotain. En paljon, mut jotain. Alkaa oma muru kiukuttelemaa.. Lainamurun jouduin viemään kotiisa. Omalla murulla otettujen kuvien määrä on ihan kohtalaisen masentava - 110658. Jättää aina välillä laukeematta mut toivottavasti ei hetkee iske pyyhettä kehää. Vähän jotain "uusia" pikkuräpsyjä täällä.

nimet 25C3 25B6n33

Pikkumiehen kaa oon ehtiny tekemää harmittavan vähän mitään.. Se on ihan paljain tassuin nyt. Jos vaikka irrottais ton ihan kamalan karvan (näyttää kapiselta nyt sitte ihan tosissaan..) ja sais kengät jalkaan jossain vaiheessa. Sara otti älyttömän kivoja kuveja aikoja sitte. Niitä täällä.

nimet 25C3 25B6n36

Jos hän löytää totuutensa ja muille kertoo sen,

niin tuhannet silmät häntä pian jo katsoo halveksien

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.