monta sataa sattumaa ihmislapsen onneen tarvitaan.

28.07.2013 - Maisa Hyttinen

pentu

IMG 0089 IMG 6405

vuodet kuluneet jo on

joko päättynyt on matkas loputon?

veikö kotiin viimein sun ties?

vai vieläkö matkalla oot?

oi enkeli vieläkö matkalla oot?

sotilas

IMG 1804

Yhtenä päivänä mietin kuinka lähellä kaksi täyttä vuotta Sotilaan kanssa onkaan. Huisin lähellä! Pennunkin lähdöstä alkaa olla jo vuosia. Huisin kauan. Yläasteen alkamisesta tuntuu olevan vain hetki, mutta parin viikon päästä aloitan viimeisen vuoteni lukiossa. Vuoden päästä muutan pois kotoa. Yhteisiä päiviä Toisen täydellisen miehen kanssa on lähes yhtä monta kuin Pentu on ollut poissa. Toivottavasti en ole tuhlannut päivistäni yhtäkään.

Eilen oli ahdistava hautajaisaamu. Tänään kiva päivä Kotkassa Toisen täydellisen miehen kanssa. (Vaikka pienesti harmittaakin, että kuninkuusravit jäivät väliin tänä vuonna.) Huomenna Sotilaalle tulee kengittäjä (ainakin toivottavasti). Koulujuttuja on ihan kamalasti rästissä ja kesälomapäivät uhkaavasti hupenevat.. Oikeastaan viihdyn lukiossa, mutta jäisin mielelläni 13. päivä sänkyyn sen sijaan, että kohtaan väkisin valtavan koulutyövuoren..

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.