mistä tää jääkausi johtuu? suomi hetkessä helvetiksi muuttuu

05.02.2012 - Maisa Hyttinen

Jep. Täällä on kylmä. Myös sisällä. Onneks kotona pysyy ympäri vuoden lämpö turvallisesti 25 asteen yläpuolella. Omassa kämpässä (tai huoneessa tai mökissä tai mikä nyt sitte onkaan) tosin on hikisesti 15 lämmintä joten siellä ei hetkeen tarvi ainakaan nukkua. Mut voinhan mä aina lohduttautua sillä et jos täällä kerran on -28 ni jossain muualla on vielä kymmenen astetta kylmempää. Ei manittavasti kyllä lämmitä.

IMG 4489 IMG 4490

Sotilaasta ei tältä viikonlopulta oo mitään kerrottavaa. Se seisoo sisällä toppaloimi päällä, syö ja näyttää äkäseltä. Ulkoilut on viimepäivinä jääny vähän vähemmälle ja ylimäärästä virtaa saattaa kaverilla olla ihan jonkun verran. Tänään piti käydä hiittisuoralla vähän irrottelemassa ja tekemäs viimeset satulankokeilut, mut -25 ei houkutellut ratsastajaa ja tuskin hevostakaan. Tosin samapa tuo, satula jää. (Kuvassa muuten näkyy satulan lisäksi isoiso rakkaus lampaankarvaromaani <3 Itkin verta ostaessa, mut voi miten se on ollu kiva ja ihana. Eipähän tarvitse murehtia Sotilaan selän puolesta, oma epämääräinen istunta itkettää ihan tarpeeksi muutenkin..) Hehe ja nuo jalustimet, rakkautta nekin.

IMG 4102

IMG 4055 IMG 4210

Vähän talvisia ravifiiliksiä. Eilen olin raveissa piiiitkästä aikaa! Ja vielä enemmän piiitkästä aikaa ulkoilutin kameraakin raveissa. Oli hirmukivaa, vaikka Kouvola on huono rata kuvata ja vähän huono muutenkin, vaikka olikin vähän iltaraveja parempaa tarjolla. Älyttömästi tekisi mieli Vermoon tai Jokimaalle tai Seinäjoelle tai.. Perjantaina tiedossa saattaa olla Porin iltaravit oikein hevosenhoitajan (lue: talliorjan) roolissa. Siispä kova pakkanen perjantaille Poriin, kiitos..

Tuossa vielä pari jokunen tunti sitten napattua laidunkuvaa. Ulkona viihtyvät kaverit ovat kasvattaneet ihan melkosen talvikarvan, ei pakkanen niitä juuri hetkauta. Tai hetkauttaahan se, aiheuttaa hassuja hepuleita. Kuvissa tosiaan prinsessan nelivuotiaaksi kääntynyt vauvva. Ihan kersahan se vieläkin, mutta voi miten symppis pikkuheppa.

IMG 4541 IMG 4641

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.