milloin takapihan tyttö on prinsessa vuorossa?

09.02.2013 - Maisa Hyttinen

Anteeksi vielä kerran tästä hiljaisuudesta ja tällä kertaa myös keskeneräisestä ulkoasusta. Saattaa olla, että vanha palaa vielä hetkeksi takaisin, mutta ainakin yritän saada aikaan jotain vähän piristävämpää. Banneri-ideat ovat kuitenki täysin lopussa, joten sitä tehdessä mennee hyvä hetki. Onko tämä fontti toivottoman ärsyttävä? Jotain muuta huomautettavaa? :)

Selvisin koeviikosta (jopa lähes kunnialla) ja eilen oli viimeiset tanssiharjoitukset ennen torstain kenraalia ja tansseja. Kieltämättä vähitellen alkaa jännittää.. Koko ensi viikon saa juosta ympäriinsä ja tekemistä on vaikka kuinka vielä ennen torstaita. Onneksi kaikki säheltäminen ja stressi on sen arvoista - kaksi prinsessapäivää huipentuvat wanhojen mökkiviikonloppuun Himoksella. (Eli todellisuudessa ensi viikkoa on odotettu pitkään ja hartaasti!)

PS. Omakohtaisen kokemuksen perusteella voin suositella hankkiutumista eroon univeloista. En ole viimepäivinä kyennyt yhtään mihinkään eikä tappoväsy tunnu katoavan millään.. Onneksi hiihtolomaan on vain yksi kokonainen kouluviikko, huh.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.