miksi sinun täytyy olla niin söpö?

03.04.2013 - Maisa Hyttinen

IMG 0251 IMG 0264 IMG 0240

Täs mä ja mun heppa, hohoo. Sotilas on päässyt harrastelemaan runsaasti liikuntaa ja tänään oli vuorossa juoksuttaminen ja hölkkää hangessa. Sitä kun täällä riittää.. Kameraan ripustettu pikkusiskokin arveli, ettei Sotilasta tänään oikein kiinnostanut. Ei tosiaan. Kommunistipäivä!

IMG 0469

Tämän viikon liikuntaohjelma näyttää seuraavalta:

Maanantai: 12km hölkkälenkki kärryjen kanssa
Tiistai: vapaapäivä
Keskiviikko: liinailua, hölkkää hangessa
Torstai: suunilleen samanlainen ajelu kuin maanantaina
Perjantai: ajoa tiedossa myös tälle päivälle
Lauantai: vapaapäivä (olen raveissa)
Sunnuntai: rentoa hölkkäilyä ratsastellen tai kärryjen kanssa

IMG 0297 IMG 0228 IMG 0275

Pitkästä aikaa päivän parhaat ilmeet tallentuivat kuviinkin! Toimivat ajovarusteet ovat piristäneet niin kuskia kuin hevostakin ja lenkille on ainakin toistaiseksi paljon kivempaa lähteä kun juttukaverin saa mukaan. Tukkirekkavaaran takia en mielelläni kärryttele yksin muutenkaan. Reilun kymmenen kilometrin hölkkä tuntuu hiostavan jopa Sotilaan, joten rasvakerros taitaa ohentua lenkki lenkiltä! Jos jaksan sitkeästi valjastaa sen neljä kertaa viikossa niin toiveet kohtuullisesta kesäkunnosta ovat tuskin kohtuuttomat. Muutenkin tilanne on tällä hetkellä valoisa - tänään Sotilaskin taisi aloittaa karvanvaihdon! Kevätaurinko ja kalanmaksaöljy purevat sittenkin jopa tuohon karvapyllyyn.

IMG 0034

Kuvista tosiaan kiitos pikkusysterille! Kysely uudesta ulkoasusta päättyi ja nyt anonyymeillä lukijoilla on mahdollisuus ilmiantaa itsensä. Käykäähän klikkailemassa. 257 rekisteröitynyttäkin lukijaa lämmittävät mieltä hurjasti!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.