me muut emme oikein tienneet minne menisimme, mutta sinne emme ainakaan.

14.05.2013 - Maisa Hyttinen

DPP 0013

Sain innostettua pikkusiskon ulos puuhailemaan Sotilaan kanssa. Tuloksena jälleen kiiltävä poni ja kivat kuvat! Valitsin kuvauspaikan ehkä hieman väärin enkä itse juurikaan edustanut, mutta ehkäpä nämä kelpaavat tämän kevään ensimmäisiksi oikeiksi aurinkokuviksi. Sitä täydellistä rakennekuvaa metsästetään kuitenkin vielä. (Tänään sentään oli piiska mukana, löytyi hieman ryhtiä ja korvatkin nousivat pystyyn.)

DPP 0001 DPP 0002

Tästä perheestä löytyy huomattavasti minua näppärämpi letittäjä.. Punaisilla ruseteilla ja sinisellä silkkinauhalla sai aikaan useammankin söpön kampauksen. Sotilas on kärsivällinen ja siinäkin mielessä hyvä kampaustentekoalusta, että harjaa riittää kyllä! Kerrankin koko komeus saatiin pysymään jopa yhdellä puolella kaulaa.. Talvikarva hupenee kovaa vauhtia, mutta väri vaihtelee vielä nopeammin. Toivottavasti jää punaiseksi!

DPP 0009 DPP 0008

Melkoisesti laihtunut my little pony. Minne se kaikki ihra on ihan huomaamatta kadonnut? Talven jäljiltä lihaksiakin puuttuu, mutta metsässä rämpiminen ilman satulaa taitaa toimia aika hyvin niin ratsastajalle kuin hevosellekin. Ilman satulaa hölkkäily tosin kostautui ja tänään oli pakko pitää vapaapäivä. Sotilaan selkäranka 1, minun persukseni 0. Sotilas on ollut vaisu viimeisen viikon, mutta eilisellä lenkillä kaikki oli onneksi taas kunnossa.

DPP 0025

DPP 0016 DPP 0024

Ilman satulaa ratsasteleminen tuntuu tasapainossa aika nopeasti. Sotilaan selässä on aina tuntunut tukevalta ja turvalliselta, mutta viimepäivinä on tuntunut poikkeuksellisen hyvältä. Yli kuukauden ratsastustauon jälkeen molemmilla on taas uutta motivaatiota hommaan ja se on viimeisimpien lenkkien jälkeen vain kasvanut. Pääasiassa mukana on joka kerta kävellyt joku ja oma epävarmuuteni katoaa taas vähitellen.

DPP 0011 DPP 0022 DPP 0012

Kaikki tämän päivän kuvat voitte katsella täältä. Muita tämän kuun kuvia löytyy täältä ja täältä.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.