mä tein sen sua varten, ihan vaan sen takia etten ole tehnyt sitä aikaisemmin.

03.12.2013 - Maisa Hyttinen

"Luoja miten kylmä täällä on. Aamulla mittari näytti hieman yli kahtakymmentä astetta pakkasta,

_ ja Sotilaskin joutui kiedotuksi söpöön marjapuuronväriseen toppaloimeensa."_

Kirjoitin näin päivälleen vuosi sitten.. Missä ihmeen siperiassa me ollaan oltu!? Tänään oli +2 koko päivän ja pakkasen pitäisi mennä yli kymmenen asteen vasta viikonloppuna, silloinkin vain yöksi. Kuvista päätellen täällä on ollut ihan älytön määrä luntakin vuosi sitten. Sotilas on näyttänyt kamelilta.

IMG 0314x IMG 0004y

Rakennekuvalle oli pakko tirskahtaa ääneen - onko se oikeasti näyttänyt tuolta? Jestas, ihan kamala! Niiin pullea ja karvainen. Lupaan tehdä vielä joulukuun aikana jonkinlaisen kollaasin Sotilaan kaulan kehityksestä, mutta vuosi sitten se ei ainakaan ole ollut edustavimmillaan. Kehuin Saralle eilen miten mukavassa lihassa Sotilas tällä hetkellä on ja tunnollisesti ystävä pudotti poninomistajan maan pinnalle - "Kyllä se siitä vielä turpoaa." Turpoaahan se.. Sitä ennen tulee kuitenkin viikonloppu ja Toinen täydellinen mies kameran kanssa. Tiedossa on ennen ja jälkeen -kuvia karvansa pudottaneesta möhköstä, tuoreet rakennekuvat ja ehkä jotain ratsastelumateriaaliakin. Päätin tänään, että vuodenvaihteen jälkeen palataan arkeen. Puolen vuoden tauon jälkeen. Joten..

.. Toisen täydellisen miehen kamera muuttaa meille! Seisoskelin aamulla tupsulassa ja katselin miten maailman söpöin pörröjalkalauma puuhaili omiaan aamuhämärissä. Mietin, että kamera on ihan pakko saada. Onneksi työtunteja tupsulassa kertyy sen verran seuraavallekin kuukaudelle, että siihen on mahdollisuus yllättävän pian! Tahdon mahdollisimman paljon söpöjä talvikuvia Sotilaasta ja Libbystä, talvi kotona saattaa olla meille viimeinen.

IMG 2382 5B1 5D

Sininen hetki ja satuponit!

ak uusi

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.