mä kaipaan jotain suurempaa, ei riitä tää nykynen systeemi.

07.09.2013 - Maisa Hyttinen

muutos

Terkut edelleen hysteerisen lihavalta ponilta! Ylempi kuva otettiin muutama päivä sitten 3.9. ja alempi noin kuukautta aiemmin, 9.8. Kuvissa ei mainittavaa eroa ole, vaikka livenä muutos tuntuu olleen hurja. Kai se massa sitten vain kiinteytyy? Sitkeästi viikko viikolta. Sotilas sen sijaan alkaa näyttää (ja tuntua!) ihan starttihevoselta.. Melkein vakavissani olen alkanut laskeskella paljonko sen rekisteröiminen Suomeen tulisi maksamaan. Hinku raviradalle on aika kova.

Ja ettei starttikuume pääsisi hiipumaan: pitänee alkaa valmistautua Vermoon lähtemistä varten! Suuri Suomalainen Derby, tällä kertaa vain turistina. Mitä jos napattaisiin Sotilaskin mukaan, hehe. Ilmoitin molemmat pulleat Kausalan mätsäreihin 13.10. Traileritilanne näyttää toivottomalta, mutta onneksi aikaa on vielä. (Lainaisikohan joku kahdelle siivosti matkustavalle kaverille traileria viikonlopuksi Lahti-Kouvola väliltä? <3)

PS. yli 50 000 sivunkatselua, 304 + 84 lukijaa! Ootte mahtavia!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.