lohduttoman pimeä on talvi-ilta..

10.11.2012 - Maisa Hyttinen

IMG 0020

Antakaa anteeksi, ettei meillä ole vieläkään mitään kerrottavaa. Täällä on vuoron perään pakkasta ja lämpöasteita ja tiet muistuttavat läheisesti luistinrataa.. Tulen koulusta neljän jälkeen ja sen jälkeen tulee pimeä niin nopeasti, etten ehdi millään tehdä juuri mitään. Ihan käsittämättömän raivostuttavaa katsella koulun ikkunasta miten ulkona on täydellinen aurinkoinen talvipäivä ja kotiinpäästessä siitä ei ole enää tietoakaan. Sen lisäksi voisin nukkua muutaman vuorokauden ympäri univelkojen ja tämän jatkuvan pimeyden takia.. Raastavaa.

Tänään ulkoilutin kameraa ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin ja tässä tulos. Kannan tasaisin väliajoin Toisen täydellisen miehen irtaimistoa tänne lainaan määrittelemättömäksi ajaksi ja tällä kertaa mukaan on näköjään tarttunut aika veikeä putki. Kalansilmä olisi ihana lisä omaan kalustooni, mutta näköjään ihan tavallisellakin putkella saa pikku pullavan mittasuhteet mukavasti uuteen järjestykseen. Miten söpö! (Ja karvainen..)

IMG 0069

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.