Leipää ja liput sirkukseen.

02.03.2014 - Maisa Hyttinen

Olemme HIPPOLAN maaliskuun blogi, kuten joku on jo ehkä saattanut huomatakin! Ainakin yli 2500 sivunkatselusta päätellen, haha. Mitään mullistavaa muutosta ei maaliskuun ajaksi/aikana tapahdu, mutta juttujamme voi siis toistaiseksi seurata myös Hippolan kautta. Hippola on esillä ensi viikonloppuna Horse Fair -messuilla Helsingin messukeskuksessa (jonne myös itse olen menossa lauantaina) ja nyt teilläkin on mahdollisuus voittaa liput kys. tapahtumaan!

Arvomme kaksi lippua Helsingin messukeskuksessa 8.-9.3.2014 järjestettäville Horse Fair -messuille.

Arvonta alkaa tänään ja päättyy huomenna maanantaina 3.3. klo 20:00! Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen: Millaisia hevostapahtumia toivoisit järjestettävän enemmän? Liitäthän mukaan myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme yhteyden voittajiin. Arvonta on arvoin kaikille, joten sinun ei tarvitse olla blogini rekisteröitynyt lukija. (Mikä olisi toki silti mukavaa, haha.) Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja postitan liput mahdollisimman pian! Pitäkää siis silmällä sähköpostianne. Arvonta on toteutettu yhteistyössä Hippolan ja Helsingin Messukeskuksen kanssa. EDIT/ Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

IMG 0191

Perjantaina Sotilaalla oli vapaapäivä ja eilen höntsäiltiin rennosti pellolla. Aurinko lämmittää jo ihan älyttömästi ja päivisin molemmat kaviolliset torkkuvat tyytyväisinä auringossa. (Luultavasti auringon lämmittämä rasvakerros tuntuu mukavalta pitkälle iltaankin?) Ratsastaessa tuli kuuma hupparissa ja toppaliivissä, etenkin kun klipattu Sotilas lämmitti pyllyn alla. Tarha on ihan älyttömän liukas ja eilen oli tarkoitus vain hölkkäillä ja venytellä vähän. Toinen täydellinen mies oli mukana kameran kanssa ja saimme muutaman aika kivan räpsyn mahtavassa säässä! Tänään Sotilaalla on tiedossa oikeampia töitä juoksutuksen muodossa. Ensi viikko menee varmaan pitkälti samalla teemalla, koska maanantaina palaan kouluun matematiikan pariin. Onneksi päivät pitenevät ihan hurjaa vauhtia ja pitkälle iltapäivään riittää valoa. Säätiedotuksesta päätellen loppujenkin lumien pitäisi lähteä parissa viikossa, jee! Sotilaan pitäisi saada kesänkengät jalkaan.

sotilasrakene

IMG 0009

PS. Saappaanvarret! Vähän ne näyttävät hölmöiltä ruskeiden kenkien kanssa, mutta voi miten ihanat.

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.