kuvan viereen hän merkkas, ettei suhun päde kuolevaisten lait.

14.10.2013 - Maisa Hyttinen

Nnoniin, nyt tämä hiljaisuus saa riittää! Netti on kiukutellut viimeiset pari viikkoa ja olen roikkunut netissä lähinnä puhelimella (Blogger ei oikein toimi puhelimessakaan..). Reilu viikko sitten iPhone 4S saapui kotiin (kiitos Toinen täydellinen mies <3) ja ainakin kuvia on tullut napsittua vaikka kuinka paljon. Eilen Toinen täydellinen mies sai yhteyspisteenkin toimimaan, joten ainakin netti on tästä eteenpäin turvattu tietokoneessakin! Siispä: kuvia esillekin!

IMG 0151 IMG 0181

IMG 0197 IMG 0233

IMG 0224

IMG 0290 IMG 0320

IMG 0413

IMG 0348 IMG 0468

Nykyään meitä voi muuten seurata myös Instagramissa! Klikkailkaa itsenne profiiliini tästä. Vähän myöhemmin linkki ilmestyy sivupalkkiinkin. Facebookissa seuraajia on nyt ihan muutamaa vaille sata! Ihan älyttömän huisia! Kiitos kaikille <3 Pistäkäähän se sata pian rikki!

IMG 1913

Eilen käväisimme Sotilaan kanssa oman kylän mätsäreissä. Nätti keli, paljon hienoja hevosia ja hyvin järjestetty tapahtuma! Toivottavasti ei jää viimeiseksi kerraksi. Sotilas matkusti huiman kymmenen kilometrin matkan nätisti ihan uuden tyttöystävän suomenhevostamma Veenan kanssa. Rauhallinen meno jatkui pitkään näyttelypaikallakin, mutta kehään päästyään Sotilas oli ilmeisesti sitä mieltä, että yleisölle on syytä antaa jotain mitä katsella.. Tuulessa heiluvat muovinauhat kehän reunalla antoivat mukavan syyn pieneen sinkoiluun. Onneksi Toinen täydellinen mies oli hereillä kameran kanssa! Kuvat ovat taas paljon todellisuutta ihmeellisempiä.. (Toivottavasti joku muukin on saanut meistä riehumiskuvia, niitä on aina yhtä kivaa nähdä!)

IMG 1948 IMG 1950

IMG 1951 IMG 1955

IMG 1956 pieni

Paikallaan seisominen meinasi tuottaa hieman vaikeuksia, mutta muuten suoritus meni ihan hyvin! Pöllöilyn jälkeen irtosi näyttävintä mahdollista showravia ja saimme punaisen ruusukkeen omassa parissamme. Loppukehä sujui kaikessa rauhassa (jopa muovinauhat menettivät tauolla kiinnostavuutensa, hoho) ja olimme kehässä vielä aivan viimeisten joukossa. Lisää palkintoja ei kuitenkaan irronnut. Rauhoittuminen tauolla oli valtava voitto tosin jo sekin!

IMG 1927 IMG 1936

IMG 2036

Hyvä yleiskunto. Rasitusmuutoksia jaloissa. Ilmeikäs pää. Rento käynti.

Takajalan vuohiset vennot käynnissä. Lennokas joustava ravi. Palkinto: I.

IMG 2043

PS. Kaikista kuvista valtava kiitos Toiselle täydelliselle miehelle! <3 Eilisestä jäi moooonta kivaa kuvamuistoakin.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.