kun katson silmiisi mun pääni pehmenee

08.04.2011 - Maisa Hyttinen

nimet 25C3 25B6n26

Harmi et sataa vettä tai räntää tai mitä nyt sataaki. Ois ihan kesäfiilis jos paistais aurinko. Asiaan ei suinkaan vaikuta eilen kaupalta tulleet mansikat. Namnamnam. Teille sato taas kiva kerros loskaa.. Yh. Se niistä kuivista teistä. Huamenna Seinäjoki! Lähtö 06:15, voi miten myöhään. Mut eiköhän vajaan viiden tunnin automatka riitä silti. Toissatorstain Jokimaakuvia on muuten esillä täällä.

Ajelin pikkumiehen aiemmin täl viikol. Aurinko paisto ihanasti ja tiet oli muutamaa mettäpätkää vaille kokonaan sulat. Heppanen oli toista kertaa kärryjen edessä viimeseen vuoteen, viimeks vaan käyny kävelemässä joskus aikoja sitte. Voi miten se oli ilonen. Ja voi miten mä olin ilonen. Sai ajella ilman hanskoja, tuuliki oli lämmin ja oli älyttömän kiva ajaa pitkästä aikaa. Seuraavana päivänä oli pikkusen jalat aika karussa kunnossa, mut haluun uskoo siihen et kyl ne kestää edes harrastelua. Tuli kyl aika karu ikävä prinsessaa..

nimet 25C3 25B6n25

Mut ei saa masentaa. Kuvissa oma muru ja lainamuru. Oman kanssa ei oikein uskalla enää kauemmas lähtee.. Onneks on tommonen kiva lainamuru. Melkein jopa kivempi ku oma. Tai ainaki riittävän lähellä omaa murua, sopii kivasti kätöseen. Huamenna nähään et miltä maailma näyttää ton aarteen takaa. Toivottavasti keli on kiva, Seinäjoki on kiva rata ni ei pitäis ainaka olla siitä kiinni. Ihan paineis!

Vaikka katseesta hän sulaa voisi
Niin ei tee kuitenkaan
Väsyneenä kerta toisensa jälkeen
Poimimaan palasiaan

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.