kevät on täällä, kevät on täällä, kevät on täällä!

29.04.2012 - Maisa Hyttinen

Oooooh mitä kevätpäiviä! Eilen oli ihan mielettömän hieno keli Vermossa ja sama sää näköjään jatkuu. Toinen täydellinen mies oli mukana Vermossa ja tänään olen puuhaillut Sotilaan kanssa. Kasailtiin laidun takaisin talven jäljiltä ja pikkukaveri harrasteli jopa vähän liikuntaa päästessään pois huomattavasti pienemmästä talvitarhastaan. Kuvia voi käydä stalkkailemassa täältä. Eiliseltä ravipäivältä ette saa edes maistiaisia, hahaa.

Ilmoitin meidät muuten match-show'hun Anjalaan 17.5.! Toivottavasti karvapylly pääsee karvoistaan ennen sitä.. Toiveajattelua. Alkaa kaikki kirjoittelu olla lähinnä turhaa tai kuulumisten kertomista. **Mitä haluaisitte lukea? Heitelkää vaikkapa kysymyksiä!
**

IMG 8795

Karvanlähtö meillä ei ole alkanut vielä nimeksikään.. Kaveri on ihan yhtä pörröinen kuin talvellakin. Kaikki märästä maasta irtoava irtaimisto tarttuu mukavasti pitkään karvaan ja koko eläin näyttää ihan takkuiselta. Klipatuista kohdista karvaa on jo onneksi vähän irronnut, ehkä, hyvällä mielikuvituksella..

IMG 8923

Jee tänään oli kevään ensimmäinen päivä kun hevosen raaski pestä suoraan letkulla. Sotilaan kanssa vesileikkejä ei olla kummemmin ehditty harrastelemaan, mutta näköjään sillä ei ole mitään pesua vastaan. Ehti se pesun jälkeen ollakin 10 minuuttia puhdas ennen uutta maassa kieriskelyä..

IMG 8951 IMG 8968

IMG 8949 IMG 8964

Pesulla käyminen aiheutti hallitsematonta sekoilua..

IMG 9002 IMG 8993 IMG 9005

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.