kaikki mitä toivoisin. kaikki mistä haaveilin. sinä.

04.04.2012 - Maisa Hyttinen

melli2

Voi miten onki ollu pari hurjan kivaa päivää. Tai oikeastaan muutamakin. Maanantaina kävin moikkaamassa Sotilasta. Olin viikonlopun kotona ja pikkukaveri oli kovin yllättynyt maanantaivierailusta, mutta iloisena se kuitenkin lähti pitkälle kävelylle ja viihtyi rapsuteltavana. Muuten maanantaissa ei erityistä juhlittavaa ollut. En yllättäen loistanut mainittavasti englannin kokeessa.. Elinen matikankoe taisi silti olla tämän viikon kuluttavin kokemus, ei oo helppoa ei. Pyhpah tyhmiä ja turhia asioita.

Pari viime päivää hoidin naapurin söpöä ja mukavaa pikkuhauvvelia. Oli ihan hauskaa käydä pitkästä aikaa jonkun kivan kaverin kanssa lenkkeilemässä muutaman kerran päivässä. Uusia kuvia ei taaskaan ole, joten katselkaapa söpöä hauvvaa sitten.. (Ja kuvitelkaa kuinka pehmeä se on, purrpurrr!) Koiran huolehtimisesta aamulla ennen kouluunlähtöä tuli taas mieleen, miten innolla odotankaan Sotilaan muuttoa kotiin. Sekin juttu etenee vähitellen! Oikeastaan kaikki rakennustarvikkeet talliin on hankittu ja toukokuussa on rakentelijalla ilmeisesti lomakin, joten enää tarvitsee vain odottaa lumien sulamista. Siistiä!

Ja voooi miten rakastan kaikkia kivoja pikkujuttuja heppasen kanssa, etenki toista täydellistä miestä (ja tietty sen pianonsoittoaki), persikoita, kavereitten kanssa kahvittelua, pitkiä kävelyretkiä aurinkoisena päivänä hauvvan kanssa, muualla koulua käyvän ystävän kanssa puuhailua pitkästä aikaa ja sitäkin, että voin muuttaa pysyvästi takaisin omaan sänkyyn eikä siellä palele, ainakaan kamalasti!

Okeiokei yritän keksiä jotain järkevää kirjoitettavaa lähipäivinä..

11

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.