joskus tuntuu et maailma kulkee ilmapallona kaktuspuistoon.

24.10.2013 - Maisa Hyttinen

Kaikista tämän postauksen kuvista isoiso kiitos Valokuvaus Hehkulle! Käykää ihmeessä tsekkaamassa! (Linkki löytyy tästedes myös sivupalkista.) Tältä näyttävät hurjan kivan ja rennon maanantai-iltapäivän kuvaushetken tulokset. Pakko myöntää, että jännitti, vaikka olemme viettäneet melkoisesti aikaa kameran edessä yhdessä ja erikseen joskus aikaisemminkin (hahahaha). Todellisuudessa tilanne oli miljoonasti rennompi ja tuskattomampi kuin moni "epävirallisemmista" kuvaushetkistämme kotona.. Kai sitä vähitellen tottuu olemaan kameran tälläkin puolella. Tällä kertaa ainakin se oli älyttömän kivaa!

maisajasotilas 32

maisajasotilas 27 maisajasotilas 16

Tässä muutama lemppareista (olipa vaikeaa valita!) ja loppuihin tulette törmäämään siellä täällä uusissa postauksissa. Kuvien suhteen ollaan edelleen aika riippuvaisia ulkopuolisista kameraihmisistä (asialle toivottavasti tapahtuu talven aikana jotain), mutta nyt on taas hetkeksi huisin kivaa julkaistavaa! Jjjei! :)

maisajasotilas 11

maisajasotilas 22

Tottakai Sarakin piti saada mukaan muutamaan kuvaan (Sotilas toivoo, että käyt kylässä useamminkin) ja lopuksi kestona niin iloisen näköinen poni sai kunniatehtävän kuljettaa vähän valokuvaajaakin. Sotilas on mahtava vieraiden ratsastajien kanssa: se kantaa huteralta tuntuvan kuorman valtavalla varovaisuudella, mutta uskaltaa rentoutua turvallisen tuntuisen vieraankin kanssa. Ei tosin sillä, että sen selkään kuka tahansa pääsisikään.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.