joo se oli niin kovin omituinen, märkä ja luinen.

18.10.2013 - Maisa Hyttinen

Huh.. (Räntä)sadepäivä menikin sitten paljolti Bloggerin kanssa taistellessa. Ajattelin jo jokin aika sitten härkkiä tätä ulkoasua hieman, mutta silloin Blogger oli eri mieltä. Tänään homma jopa onnistui! Kovin kauas edellisestä ei tälläkään kertaa päästy, mutta ainakin se kamala huitaisten tehty banneritekele vaihtui ainakin minusta paljon paljon mieluisampaan versioon. Bannerin kuva on otettu pari vuotta sitten ja sitä on käytetty jo moneen kertaan, mutta näköjään sitä voi käyttää millaiseen tarkoitukseen tahansa! Näyttää aina kivalta. (No joo, on se yksi lempparikuvistani.) Nyt sivupalkista löytyy edellisiä vähän vähemmän hyökkäävät linkit Facebook-sivulle, Bloglovin'iin ja Instagramiinkin. Kilkkailkaan itsenne seuraajiksi! Onko tämä nyt parempi kuin edellinen? :)

Loma alkoi. Onneksi. Hajoan aamuihin kun kello soi 06:20.. Hajoan kyllä tähän syksyynkin, puhumattakaan nyt kun tämä näyttää ikävästi muuttuvan talveksi. Sotilas oli samaa mieltä. Se vietti suurimman osan päivästä Libbyn kanssa sisällä suojassa sateelta (mistä lie sokerista tehtyjä, haha) ja vajaan parin tunnin ulkoilu valkoiseksi muuttuneessa tarhassa näytti olevan ylitsepääsemätöntä tuskaa ja jännitystä. Vasta kymmenes talvi sillekin rassukalle. Libbyn mielenterveyttä ei pieni loskakerros horjuttanut. Yli kymmenen elinvuoden etumatka Sotilaaseen nähden on siis ilmeisesti riittävä. (Eli Sotilaskin lakkaa riehaantumasta kaikista säätilan ja vuodenajan muutoksista kymmenen vuoden päästä? Jestas, haha.)

NOPSAJALKA - NAUTINTOO

Liimailin kauralastuja yhteen sulatetulla maitosuklaalla. Tulos oli oikein kelvollinen, joskin jämäsuklaaseen dipatut omenalohkot olivat ehkä vielä vähän parempia? Toissapäivänä leivoin kolme pellillistä pullaa. Oikeastaan mitään muuta järkevää en pariin viikkoon olekaan tehnyt. Mitähän sitä huomenna leipoisi?

IMG 0480   IMG 0516

Laaturavintoa oli tarjolla aiemmin tällä viikolla. Porkkanatikut ja barbecue-dippi on aina yhtä hyvää ja nyt löytyi vihreää teetä joka kelpaa minullekin! Liptonin toinen uutuus (mikälie mustikkamuffinssi) pitää testata myös. Onneksi kylmyys on aina torjuttavissa untuvapeitolla ja kuumalla teemukillisella. HRRRRRR..

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.