ja musta tuntuu, et voin luopuu mistä vaan, kunhan mä sut pitää saan

28.12.2011 - Maisa Hyttinen

S  25289 2529

Aika jouluinen maisema, eikö? Eilen oli hassu kevätsää, aurinko lämmitti ja pallero innostu kirmailemaan. Täällä on säästytty suuremmilta myrskytuhoilta eikä pikkuheppasta pieni tuuli hetkauta. Eikä hetkauta klipperikään! Eilenillalla saattoi käydä niin, että toveri yllättäen kaljuuntui. Ainakin ujosti osittain. Tänään taitaa kaljuuntumista tapahtua lisää. Hämärässä tallissa suoritetun operaation jälki ei välttämättä ole ihan julkaisukelpoista, mutta pääsimpähän kokeilemaan! Onneksi karva on uusiutuva luonnonvara..

S  252811 2529 S  25282 2529

Lainamuru on kylässä. Taisin pidellä kameraa viimeksi tasan pari kuukautta sitten ja kyllä eilinen jälki vähän siltä näyttääkin. Ajatus on varmaan kuitenkin tärkein. Ja kyllä tommosta murua mielellään ulkoiluttaa! Eikä kuvattavassakaan valittamista. Sotilas alkaa vähitellen piristyä itsenäisen ulkoliikunnan suhteen. Luojan kiitos.. Vähän märässä laitumessa kamera kaulassa juoksutuspiiskan kanssa juokseminen ei kuulu suosikkiharrastuksiin. Eilisiä kuvia voi stalkkailla täältä. (En muuten tunnistaisi omaani noista parin kuukauden takaisista kuvista.. Tiedä sitten miksi, mutta mahdollinen muutos taitaa onneksi olla tapahtunut parempaan suuntaan..)

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.