ja lamppujen alla hiutaleet leijuu.

29.10.2012 - Maisa Hyttinen

Cha! Selvisin hengissä kotiin ja nyt voin rauhassa palata teidän seuraanne. Kuten facebook on jo joitakin satoja kertoja kertonut, niin täälläkin on satanut lunta ja taitaa sataa parhaillaankin. Lähtiessäni Sotilas oli vielä suunilleen siistissä karvassa, mutta ilmeisesti se huomasi talven tulleen ja sai tekaistua neljän poissaolopäiväni aikana melkoisen pörröturkin. Onneksi ehdin juuri ennen lähtöäni käydä ilmeisesti viimeisellä maastolenkillä hurjan kauniissa syysmetsässä. Saatiin hyvän kaverin lisäksi mukaa aurinkokin. Nyt metsäpolut taitavat olla lumesta niin liukkaita, ettei sinne ole asiaa ennen kuin saadaan nastat alle.

Moni on jo kysellyt missä blogiesittelyt viipyvät. Iloksenne voin kertoa julkaisevani ne huomenna. En lupaa mitään vuorokaudenajasta, mutta huomenna te ne saatte. Käykäähän muuten äänestämässä ottamaani valokuvaa täällä! Kävijämäärä blogissani on päivittäin ihan hurja ja olisi hauska tietää, kuinka monta rekisteröitymätöntä lukijaa meillä on. Kuinka moni teistä siis seuraa meitä anonyymisti?

Haha, todellisuudessa tämä lumi on ihan kivaa vaihtelua kaiken sen kuran jälkeen.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.