ja katselen kaatosateeseen.

17.07.2012 - Maisa Hyttinen

surakka 252Bsoturi 062

Muutama toisen Sara-ystävättäreni muutama päivä sitten ottama kuva Sotilaasta laitumella. Tarkoituksena oli ilmeisesti kuvata laiduntoveri Surakkaa, mutta yllättäen Soturi (kuulemma se on paljon uskottavampi lempinimi) on taas varastanut show'n.. Oikein kivoja kuvia siitäkin on kyllä saatu! Näyttää ihan ratsulta ja sutjakalta sellaiselta. Kuvissa se näyttää aina niin hienolta, mutta todellisuudessa.. Haha.

Vettä sataa joka päivä kaatamalla eikä oikein mistään järkevästä tule mitään. Kirjastossa on ihan kivaa löhväillä kuuntelemassa sadetta ja pitää kahvitaukoja. Tuntipalkkakin on sen verran hyvä, että kyllä tuolla mielellään istuu tiskin takana lueskelemassa. Etenkin kun päivät loppuvat niin ajoissa, että ehdin vielä tupsujalkatöihin tai ratsastamaan tai mitä tahansa (siis jos ei sataisi melkein tauotta..). Eilinen Loviisakin meni loppujenlopuksi kaatosateessa, vaikka alku näyttikin lupaavalta. Kuvia saatte ehkä lähiaikoina!

surakka soturi 045

surakka soturi 033

P.S. I love you
forever and today

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.