it's so funny now that I see how different life turned out to be.

09.09.2012 - Maisa Hyttinen

Oli ihan hurjan kiva viikko Tukholmassa! Vähän valjua olla kotona. Viihdyin loistavasti niissä maisemissa, vaikka vasta parina viimeisenä päivänä alkoi tottua siihen, että ympärillä puhutaan tauotta montaa vierasta kieltä. Kuvat kertovat vain murto-osan siitä kuinka hienoa kaikkialla oli etenkin pimeällä, mutta siitä huolimatta saatte kuvapostauksen reissusta vielä vähän myöhemmin.

vvoooi

Oikeastaan ei ollut älyttömän kurjaa tulla eilen kotiin, kun postissa odotti uusi kamera. Toisella täydellisellä miehellä on 50D ja nykyään lähiympäristöstä löytyy myös 5D Mark II, joten on varmaan ihan luonnollista osallistua kilpavarusteluun? Ei tarvitse olla kitkeräkatkera, kun kesätyörahat riittivät sittenkin uuteen muruun. Voi miten hyvältä viileä magnesiumrunko tuntuu kevyen muovilelun jälkeen, joka sekin sai uuden kodin huomattavasti odotettua lähempää. Ehkä voin olla vielä sittenkin valokuvaaja?

kameraheru

Kaikken suurin hehkutuksenaihe on kuitenkin huominen! En ole ihan varma, miten selviän viiden tunnin koulupäivästä. Iltapäivän odotteluajan saan sentään olla toisen täydellisen miehen luona. Illalla Sotilas muuttaa kotiin! Alimman kuvan otin viikko sitten juuri ennen lähtöä. Tarha siis oli pystyssä jo silloin, mutta karsinoiden paikan näin viimeksi pelkkänä puolikuivana betonilaattana. Nyt siihen on noussut runko, joka alkaa jo selvästi näyttää Sotilaan kodilta. Ei mene enää pitkään, että ihana pikkuinen pääsee omaan karsinaansa!

AITAUS

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.