ikuisuus on helppo saada hetkeen mahtumaan.

31.05.2012 - Maisa Hyttinen

huomenna2

Mulla ei oo yhtään järkevää syytä tulla kirjottamaan mitään mut sivuutetaan se muka ovelasti. (Ihan tajuttomissa paineissa jo nyt. Tuntuu ettei huaminen tule ikinä. Pikku himoinnokas heppatyttö on täällä taas.) Huomenillalla me muutetaan! Sunnuntaina ajateltiin ratsastaa rantaan, mutta tällä hetkellä säätiedotus näyttää ukkosta, joten asiaa pitää vielä myöhemmin miettiä. Pääasia kuitenkin on, että huamenna ätin nasu pakataan traileriin ja kärrätään se uuteen väliaikakotiin! Lauantaiksi on luvattu hauskaa kaatosadetta koko päiväksi. Pakollisten ylioppilasjuhlallisuuksien jälkeen pitää joka tapauksessa lentää Sotilaan luokse kerta siihen on mahdollisuus. Pitkästä aikaa pääsee vaivattomasti oman hevosensa luo. Ihanaa.

Tein tänään tämän lukuvuoden viimeisen kokeen ja koulujutut on luojan kiitos tältä keväältä kaikin puolin ohi. Lukuunottamatta huomista turhakeohjelmaa ja lauantain ylioppilaistilaisuutta. Mutta kuitenkin. Selvisin ilmeisesti kunnialla ensimmäisestä lukiovuodesta ja kesä on hyvä aloittaa viettämällä lauantaista sunnuntaihin kaikki aika toisenkin täydellisen miehen kanssa. Elämä on kivaa!

40763 127028704019033 100001357115733 136977 7039868 n

Loppuun vielä kuva Sotilaasta entisessä elämässään ja entisellä valmentajallaan Joensuussa. (Anteeksi, Sotilaan entinen hoitaja, että varastin kuvasi. En halua luvatta julkaista kuitenkaan nimeäsi täällä.)

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.