hyvää huomenta, huolimatta kaikesta.

14.07.2012 - Maisa Hyttinen

Pitkästä aikaa on oikeasti vaikeaa valita mitkä kuvat jakaisin täällä! Eilinen oli kaikkineen hurjan hyvä päivä. Ei tietoakaan kaatosateesta (ennen kotimatkaa) ja kaikki tupsujalkojen ratsastamisesta ja Sotilaan juoksutuksesta kuvailuun onnistui ihan kivuttomasti. Ilolla voi aloittaa vapaan viikonlopun! Suuret kiitokset Saralle kaikista kuvista joissa esiinnyn itse.

Pahoittelen kuvien kömpelöä sijoittelua, mutta en voi millään laittaa kaikkia täysikokoisena.. Klikkailkaa pikkukuvat suuremmiksi!

IMG 5873

IMG 5938 IMG 5954

Tuhat kiloa kesäheilaa. Ehdittiin ratsastelun ohella napata muutama kuva satuheppa Fritestä. Sen koko ei pelkässä rakennekuvassa pääse ihan oikeuksiinsa, mutta oi miten se on hieno! Kaikki kuvat löytyvät täältä.

IMG 5998

IMG 5990 IMG 5987

Vaatimattoman kokoinen pikkuystävä. Tuollaisen kylmäverisen voisin haluta itsellenikin. Sopivasti ison, kauniin, kiltin, herkän ja hyväkäytöksisen. Tottakai Sotilas on juuri se oikea, mutta kai jokaisen heppatytön pitää tietää, millainen olisi se oma unelmien satuponi? Itsellänihän niitä taitaa olla nykyään kaksi. Siitä toisestakin kuulette vielä varmasti.

IMG 6113

Fritte saattaa olla painavin työkaveri, mutta korkeudeltaan se jää pahasti alakynteen lauman suurimpiin verrattuna. Melkein parimetrisen Vilin selässä ei onneksi tunne olevansa ihan niin korkealla.. Pikkumiehellä ei ole hävettävää kokonsa eikä ulkonäkönsäkään puolesta.

IMG 6375

IMG 6217 IMG 6202 IMG 6432

Sotilaan kanssa harrasteltiin pitkästä aikaa liinassa. Viime kerrasta taisikin olla melkein puoli vuotta.. Jotain positiivista muutosta on sinä aikana kuitenkin tapahtunut. Aiemmin toiseen suuntaan lähteminen on oli vaikeaa ja ympyrälle mahtuminen oli heikossa. Nyt molemmat suunnat sujuivat loistavasti ja toinen suunta oli vain hieman toista kömpelömpi. Testimielessä kokeiltiin muutamaa puomiakin. Homma toimi, mutta ylitys ei tapahtunut ihan estehevosen elkein. Juoksutteluhetki päätettiin irtona sinkoiluun ja toveri innostui.

IMG 6546 IMG 6511

Lopuksi Sara savesi Sotilaan jalat ja itsensä ja kiva alkavan illan aurinko houkutteli ottamaan muutaman söpöilykuvan. Ulkoilu ilman riimua on tehnyt vanhoille hiertymille hyvää (jostain syystä kaikki riimut tuntuvat laidunkäytössä hiertävän ja alkukesästä karvat katosivat monesta paikasta riimun kohdalta..) ja ötököiden syömät korvatkin ovat nyt parin rasvauksen jälkeen paljon paremmat. Loistavaa.

apina

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.