harmaan sävy värinä.

03.11.2013 - Maisa Hyttinen

IMG 1162 IMG 1165

Ihan pikapikapikainen postaus ettei väli venähdä ihan mahdottoman pitkäksi.. Sotilaalle kuuluu pääasiassa sivuohjia ja liinapuuhia. Se tuntuu viihtyvän sivuohjien kanssa ihan hyvin ja touhuun on tullut taas se sama keskittyminen mukaan joka keväällä kadotettiin. Oikeastaan odotan jo innolla, että päästään tekemään samaa lumihankeen! Sotilas kadotti toisen etukenkänsä jo jokin aika sitten jonnekin ja olen miettinyt millä repisin irti loputkin. Ollaan sitten ilman kenkiä hetki. Hokkikenkiin on niin lyhyt matka, ettei kolmen kuukauden kengitysvälin hevosta kannata laittaa enää kesäkenkään..

IMG 1145 IMG 1132

IMG 1209 IMG 1217

Vähän minun viikonloppukuulumisiani. Torstaina kävimme katsomassa Taikahuilua Helsingin kansallisoopperassa, perjantai meni samalla reissulla (ruokaa, leffa ja tyttöjen juttuja, jee!) ja lauantaina vanhoja tuttuja Jokimaalla 75-raveissa! Mahtava päivä, mahtavat hepat ja vanhaan tapaan taisteluvammat hevostöistä. Nyt on vielä paljonpaljon isompi ikävä hevostöitä, varsoja ja paikkaa keskellä ei-mitään. Tänään kävin nappaamassa muutaman kuvan kovin imeskellyn näköisestä vuonohevoskaverista ja poikkesin maailman söpöimmän täpläponin selässä! Oli metkaa ratsastaa maneesissa, ratsulla. Ihan hyvä viikonloppu!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.