haaveet asuu siel eikä mieli oo niin selkee.

02.09.2013 - Maisa Hyttinen

IMG 4503

IMG 4637 IMG 4609

Tänään sain vääntäydyttyä takaisin satulaan. Viime keskiviikon jälkeen olen ollut vähenevissä määrin jähmeä.. Eilen oli tarkoitus käydä rallittelemassa radanvarsisuoralla, mutta hölmö sadepäivä pilasi suunnitelmat. Lenkkeilimme samoille sänkkäreille kuin viimeviikollakin, tosin tänään hevoset urheilivat erikseen. Pienet varustemuutokset (meksikolainen ja nivel) tuntuivat parantavan jarruja huomattavasti, joskin Sotilaalla oli huomattavasti parempi päiväkin. Joka tapauksessa kävimme onnistuneesti tuulettumassa hieman. Taisin tosin hankkia entisten överijumien tilalle uudet..

IMG 4578 IMG 4657

Jopa Milla kiipesi niin hurjan korkean ja vaarallisen ponin selkään.. Vietettyään ensin aikaa oman pyöreän puttensa kanssa ja ulkoilutettuaan kameraa (oikeinkin onnistuneesti), tottakai. Oikeastaan kaikki ystäväni ovat ottaneet Sotilaan kanssa rauhallisesti (paria hullua poikkeusta lukuunottamatta), mutta tänään Milla (tai Sotilas) heittäytyi hurjaksi ja varovainen ensikosketus Zilcoon muuttui hieman odotettua villimmäksi. Ilmeisesti molemmilla oli kuitenkin kivaa! Ainakin siitä päätellen, että Milla lenkkeilytti Sotilaan vielä kotiinkin. Tämän illan hieman taiteeksikin lipsahtaineita kuvia voi käydä katsomassa täällä (minä ja Sotilas) ja täällä (Milla ja Neilikka). Näistä kuvista muutama taitaa päätyä ihan seinälle asti! Tykkäättekö te?

IMG 4475

IMG 4550

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.