en tiedä mitä tapahtui, mitä oli ja mitä uupui.

09.08.2013 - Maisa Hyttinen

IMG 1660

IMG 1550

"LIINU"

Shetlanninponitamma Iidaliina

Synt. 23.4.1992

103cm, KTK II

Perheenjäsen 9.8. >

IMG 1556 IMG 1580

Sillälailla, meillä on poni. Shetlanninponi. Oikeastaan ihan söpö ja vekkuli kaveri, vaikkakin näyttää ihan älyttömän hassulta sen jälkeen kun ikkunasta on viimeisen vuoden näkynyt vain Sotilas. Liinu on vanha tuttavuus jo monen vuoden takaa ja kuuden kilometrin muuttomatka meni mukavasti (tai ehkä sittenkin aika nahkeasti) kävellen. Elopainoa pikku prinsessalla on suunilleen saman verran kuin Sotilaalla, mutta ehei se mitään. Laihdutuskuuri odottaa, hah!

IMG 1655 IMG 1573 IMG 1565

IMG 1658 IMG 1619

Sotilas muuttui silmänräpäyksessä pyöreästä ja lyhytjalkaisesta ponista huomattavasti kokoaan suuremmaksi urheiluhevoseksi. Aiemmin Sotilas on ollut laumassa täysin neutraali väistävä osapuoli, mutta omasta pihastaan se näköjään tahtoo pitää kiinni. Ainakaan toistaiseksi yli kymmenen vuotta vanhempi poniakka ei siis ole kivunnut niskan päälle. Sen aika tullee vielä. Ensimmäinen päivä meni kaikkineen näppärästi, kyllä niistä kavereita tulee!

IMG 1661

PS. Kaikki kuvat Liinusta ilmestyvät tänne (lisää tältä päivältä löytyy jo). Sotilaan kuvat löytyvät tuttuun tapaan täältä!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.