elämä on hyvä useimmille useinkin.

04.05.2013 - Maisa Hyttinen

IMG 0876 IMG 0135

Ravityttö sekä varusteurheilija. Pettävien teiden takia ei hetkeen olla päästy ajelemaan, mutta pienen tauon aikana olen saanut haalittua kokoon ainakin omaan silmääni aika täydellisen varustepaketin. Saimme vanhemmiltani joululahjaksi vaaleansiniset kärryt (iskä tekee ihania kärryjä!) ja jo aikaisemmin syksyllä hankitut Wahlstenin synteettiset valjaat pääsivät käyttöön. Jokin aika sitten setti täydentyi Finntackin beta-ohjilla ja Wahlstenin sininen rintaremmi (synteettinen tottakai sekin) viimeisteli kokonaisuuden. Värillä ei ole väliä, kunhan se on sininen!

IMG 0130

Tänään tuntuu siltä, että elämä voittanee. Eilisen hirveyksistä huolimatta tänäaamuna oli paljonpaljon parempi olo (en yski keuhkonpalasia enää, ihanaa) ja puuhailin Sotilaankin kanssa vähäsen. Eilen Sotilas sai vihdoin kesäkengät jalkaan ja tänään askel oli melko kevyt. Se pääsi pikaiselle harjapesulle ja muutaman kilometrin kävelylenkille, mikä tuntui piristävän pientä hölmöä entisestään. Aurinko paistaa, on lämmin, hepasta irtoaa karva ja tarhakin on kuiva. Tuntuu keväältä. (Kaiken muun hyvän lisäksi tänään on vasta lauantai! Ei aamuherätystä huomennakaan.)

IMG 0140 IMG 0149

IMG 0137

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.