ei se välttämättä ole sun syys, meitä jokaista täällä piirittää monimutkainen typeryys.

17.07.2013 - Maisa Hyttinen

Hevosjuttuja ei ole kerrottavaksi eikä niiden kertominen oikeastaan huvittaisikaan. Yhtään. Pitäisi varmaan kirjoittaa oma esittelysivuni valmiiksi, mutta mieleen tulee pelkkiä pikkujuttuja itsestäni, joiden muotoileminen järkeväksi esittelyksi tuntuu sekin juuri nyt mahdottomalta. Pitäisikö kehitellä jotain lifestyle-postausta? Jouduin eilen matelemaan tavalla tai toisella tulehtuneen silmäni kanssa lääkäriin ja seuraavan viikon saan nauttia hydrokortisonitipoista, jotka saavat kaiken syötävän maistumaan kamalalta (ehheh joo, vaikka niitä vain silmiin laitetaankin). Kaiken muun hyvän lisäksi tietenkin. Äh!

Hevosjuttuja sittenkin - pieni video siitä mitä tänään tehtiin. Sotilas on juossut liinassa viimeksi yli kuukausi sitten (jessus, niin pitkä tauko) ja pienellä ympyrällä juoksemisessa oli yllättävän paljon tekemistä. Puhumattakaan siitä, että homma oli molemmille ihan uusi! Ainakin rauhalliset harrasteet onnistuvat valjaissakin, joten ihan hyvinhän tuo taisi mennä. Jostain syystä ennen heikompi suunta oli tänään parempi, mikä lie muuttunut!

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.