ei harmaata tummempaa.

14.04.2013 - Maisa Hyttinen

IMG 0472 IMG 0694

Vietin eilisen sateisella Seinäjoella (melkein 9 tuntia tosin meni jo pelkästään autossa), kuudetta kertaa. Tässä pari maistiaista, mutta loput tekin saatte vasta ensi viikolla! Lainakameraa ulkoilutti mielellään vähän kurjemmassakin kelissä, vaikka näin jälkeenpäin hieman raivostuttaakin hieman haparoiva laatu. Onnistuin siis jälleen.. Alla Sotilaan pieni ilmegalleria tältä päivältä, voi miten se on söpö.

IMG 0098

IMG 0117 IMG 0109

IMG 0097 IMG 0096

Minunkin ravikevääni alkoi tänäkin vuonna Seinäjoelta ja parin viikon päästä kausi jatkuu. Ainakaan näillä näkymin kamera ei lähde mukaan Vermoon, mutta yritän keksiä Sotilaasta jotain vähän ylläolevaa kehittävämpää materiaalia. Tänään tarkoituksena oli napsia tämän kuun edustavammat kuvat, mutta eilisen sadepäivän jäljiltä vain juuri ja juuri sulamiselta välttynyt rassukka oli niin vihainen, että ei näitä kovin edustaviksi voi sanoa.. (Laadusta puhumattakaan, äh..) Huomatkaa kuitenkin kovaa vauhtia vähenevä karva ja oheneva rasvakerros! Ei enää niin valas.

IMG 0027

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.